Zatvori
  • Početna
  • U Fokusu
  • 53. MEĐUNARODNI SALON AUTOMOBILA I 11. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, DELOVA I OPREME “MOTOPASSION”

53. MEĐUNARODNI SALON AUTOMOBILA I 11. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, DELOVA I OPREME “MOTOPASSION”

5.0 / 5

53. MEĐUNARODNI SALON AUTOMOBILA I 11. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, DELOVA I OPREME “MOTOPASSION”

343
5

24. MART – 02. APRIL 2017.

Hale 1, 1A, 2, 3, 3A, 4, 5, 7, 8, 9 Beogradskog sajma

Međunarodni salon automobila predstavlja najreprezentativniju, najekskluzivniju i najstariju regionalnu smotru automobilske industrije, a zajedno sa Međunarodnim sajmom motocikala, delova i opreme “Motopassion” jedinstvenu sajamsku manifestaciju i svakako najznačajniji i najveći događaj u sektoru auto i moto industrije u celini u ovom delu Evrope.

Pod sloganom “Godine prolaze, strast ne prestaje” posetioce će dočekati više od 410 izlagača iz tridesetak zemalja, 34 automobilska brenda i 10 brendova proizvođača lakih privrednih vozila u okviru Salona, te 36 brendova motocikala, ATV i ostalih motornih vozila i šest brendova bicikala na sajmu “Motopassion”. Svioni smestiće se u čak 10 hala Beogradskog sajma, na više od 41.000 kvm izložbenog prostora, a očekivani broj posetilaca premašuje 140.000.

DOKLE SE STIGLO. U godini u kojoj Beogradski sajam obeležava 80. godišnjicu svog prvog izdanja (1937) i 60.ngodišnjicu svog novog početka (1957), Salon automobila je član OICA – Međunarodne asocijacije proizvođača motornih vozila – a već desetak godina ima bijenalni ritam (održava se naizmenično sa sajmom BG Car Show) i to, po pravilu, neposredno posle elitnog Ženevskog salona automobila. Ta činjenica daje mu posebnu draž iščekivanja ali i odgovornosti u vezi sa “nasleđivanjem” vrhunskih ekskluziviteta i noviteta. Uz najavu rekordnog broja automobilskih brendova, najveću pažnju posetilaca ali i stručne javnosti zato već tradicionalno privlače iznenađenja u uvek najatraktivnijem premium segmentu.

PROČITAJ I OVO

SLIČNI ČLANCI

Drugo jesenje izdanje regionalnog showcase festivala “Indirekt autumn edition Vol. 2” održaće

„Ugrizi se za jezik“, jednom je majka prekorila Cicu kada je ova na sav glas plakala pokušavaju

Sanji nikada nije bilo teško da prizna sebi da ponekad oseća čudovišnu depresiju, kao da joj sa

Ostavi komentar