Zatvori
  • Početna
  • U Fokusu
  • 53. MEĐUNARODNI SALON AUTOMOBILA I 11. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, DELOVA I OPREME “MOTOPASSION”

53. MEĐUNARODNI SALON AUTOMOBILA I 11. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, DELOVA I OPREME “MOTOPASSION”

5.0 / 5

53. MEĐUNARODNI SALON AUTOMOBILA I 11. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, DELOVA I OPREME “MOTOPASSION”

501
5

24. MART – 02. APRIL 2017.

Hale 1, 1A, 2, 3, 3A, 4, 5, 7, 8, 9 Beogradskog sajma

Međunarodni salon automobila predstavlja najreprezentativniju, najekskluzivniju i najstariju regionalnu smotru automobilske industrije, a zajedno sa Međunarodnim sajmom motocikala, delova i opreme “Motopassion” jedinstvenu sajamsku manifestaciju i svakako najznačajniji i najveći događaj u sektoru auto i moto industrije u celini u ovom delu Evrope.

Pod sloganom “Godine prolaze, strast ne prestaje” posetioce će dočekati više od 410 izlagača iz tridesetak zemalja, 34 automobilska brenda i 10 brendova proizvođača lakih privrednih vozila u okviru Salona, te 36 brendova motocikala, ATV i ostalih motornih vozila i šest brendova bicikala na sajmu “Motopassion”. Svioni smestiće se u čak 10 hala Beogradskog sajma, na više od 41.000 kvm izložbenog prostora, a očekivani broj posetilaca premašuje 140.000.

DOKLE SE STIGLO. U godini u kojoj Beogradski sajam obeležava 80. godišnjicu svog prvog izdanja (1937) i 60.ngodišnjicu svog novog početka (1957), Salon automobila je član OICA – Međunarodne asocijacije proizvođača motornih vozila – a već desetak godina ima bijenalni ritam (održava se naizmenično sa sajmom BG Car Show) i to, po pravilu, neposredno posle elitnog Ženevskog salona automobila. Ta činjenica daje mu posebnu draž iščekivanja ali i odgovornosti u vezi sa “nasleđivanjem” vrhunskih ekskluziviteta i noviteta. Uz najavu rekordnog broja automobilskih brendova, najveću pažnju posetilaca ali i stručne javnosti zato već tradicionalno privlače iznenađenja u uvek najatraktivnijem premium segmentu.

PROČITAJ I OVO

SLIČNI ČLANCI

Na krevetu, u crnim dokolenicama, nogu nežno svijenih prema oblim guzovima, mesnatih kolena s toplo

Zašto uvek navijam protiv Barselone kada za Mesija mislim da je najbolji igrač na svetu iako mu je

Ruski pop se malo razlikuje od sveta, a razlog tome je jednostavno RUSIJA. Idemo redom: 1.

Ostavi komentar