Zatvori

Belgrade Beer Fest

5.0 / 5

Belgrade Beer Fest

105
5

Ušće, 16-20. Avgust. – Muzički program svakoga dana počinje u 18h, a prvi prvi dan festivala (16. avgust) obeležiće nastupi grupa Death Saw i njihovog frontmena Đorđa Davida, rok sastava Van Gogh, muzičkog dvojca iz Niša pod nazivom Stereo Banana, koji će na scenu doneti mešavinu zvuka hip–hopa, breakbeata, reggae i funka, što će ujedno biti uvod u nastup poznatog britanskog elektro sastava Asian Dub Foundation, u čijoj muzici će posetioci moći da uživaju u Innovation Zone-u.

Ljubitelje domaćeg zvuka iste večeri obradovaće koncert legendarne niške grupe Galija.

Drugog dana festivala 17. avgusta zagrevanje sa bine počeće uz metal-punk bend Mortal Kombat, da bi potom usledio koncert legendarnog rok sastava Riblja Čorba, zatim nastavio nastupima kultnog beogradskog pank benda Direktori i najpoznatijih domaćih Iraca grupe Orthodox Celts. Iste večeri, publika će od jedan sat posle ponoći moći da uživa u nastupu benda Stereo MC’s.

Program u petak, 18. avgusta otvoriće mladenovački sastav Cotton Pickers, beogradska supergrupa Škrtice na čelu sa Canetom, da bi veče potom uplovilo u regionalne vode, sa nastupima punk-rock benda Hladno pivo, sarajevskog Zabranjenog pušenja i hvratske turbo/folk/punk/rock atrakcije Brkovi. Program će zatvoriti nastupi Kirila Djaikovskog u Innovation Zone-u i punk benda Atheist Rap na Main Stage-u.

Nastupi sve popularnijeg benda Ničim izazvan, Darka Rundeka, punk sastava Goblini  i S.A.R.S-a u Innovation Zone-u, niških rokera Kerber i ska punk benda Samostalni referenti obeležiće program koji publiku očekuje u subotu, 19. avgusta.

Poslednji dan festivala počeće rege zvucima Del Arno Benda. Uslediće veče za pamćenje sa Plavim Orkestrom i gostima, a noć dobrog provoda nastaviće se uz svirke Dejana Petrovića i njegovog Big Banda u Innovation Zone-u. Nastup grupe KAL na Main Stage-u će zatvoriti 15. jubilarni festival piva.

PROČITAJ I OVO

SLIČNI ČLANCI

Jubilarni, deseti Španski metar održaće se od 21. maja do 1. juna u Beogradu, a potom i u Novom S

Amitivil: Buđenje U bioskopima od 27. jula; Režija: Frenk Halfun; Uloge: Bela

Ovogodišnji Balkan Tube Fest održava se 24. i 25. juna u Sava Centru u Beogradu. BTF –  Balk

Ostavi komentar