Zatvori

BITEF

BITEF

52. Bitef biće održan od 13. do 22 septembra. Tokom deset festivalskih dana i pod sloganom „Svet bez ljudi“ publika će imati priliku da vidi predstave iz Francuske, Nemačke, Hrvatske, Srbije, Estonije, Švajcarske, Izraela i Belgije, uz jednu nemačko-rusku koprodukciju.

Sve predstave objedinjuje slogan „Svet bez ljudi“ a ovogodišnja selekcija nastavlja misiju festivala da jasno mapira one umetničke pojave u savremenom pozorištu i izvođačkim umetnostima koje su (i dalje) radikalne, subverzivne i polemične, kao i da hrabro ukazuje na adekvatne, turbulentne i uznemirujuće društvene fenomene savremenog sveta. 

Festival počinje prologom, slovenačkom predstavom “Odilo. Zatamnjenje. Oratorij” , sledi otvaranje u Jugoslovenskom dramskom sa predstavom “Svita br. 3 Evropa” Žoris Lakosta, a na zatvaranju je “Rekvijem za L.” Alen Platela.

Karte za sve sem poslednje predstave će biti u prodaji od 27 avgusta po ceni od 1.700 do 2.500 dinara i do tada se elektronski mogu rezervisati. Za “Rekvijem za L.” karte su u prodaji od 2.jula i po sniženim cenama su do 12. avgusta (1.200 i 1.800 din).

PROČITAJ I OVO

SLIČNI ČLANCI

Filmska manifestacija, Festival italijanskog filma, održaće se  po drugi put u Beogradu od 16. do

Piše: Srđan Strajnić Dug i čudan put je vodio od ideje do realizacije ovog kapitalno

Hala sportova, 28. februar. - Caro Emerald u Srbiji ima prijatelje, rodbinu, i o našoj zemlji dosta

Ostavi komentar