PIŠE: Bob BG

Ja sam bio dečko koji obečava. Veliki štreber u školi. Uvek odličan. Sve petice nikad četvorka.

Na skali štrebera ja sam bio level iznad. Meni su se profesori uvlačili u dupe. Ja sam bio toliki strejtaš da sam kod direktora drukao nastavnike ko nije plakao kad je umro Tito.

Ja nikada čak nisam imao nijedan neopravdani izostanak iz škole. Kad se svi dogovorimo da pobegnemo sa časa, ja ostanem da vidim da nije neko zajebao dogovor.

Ja sam bio tolika štreberčina da nisam pobegao sa časa čak ni u vreme zemljotresa.

Sve je počelo da se drma i ljulja, i deca su onako u paničnom strahu pobegla napolje, a ja sam držao olovku da mi ne padne sa klupe.

Posle kad se sve smirilo i kad su se deca vratila unutra, pitaju me onako u čudu “pa što ti nisi pobegao”? I sad – da ne ispadnem baš potpuni kreten, kažem: „ja sam stao ispod štoka od vrata“. Meni ćale tako pričao: Ako udari zemljotres samo staneš ispod štoka od vrata i bole te kurac.

Jebote, deca me gledala sa divljenjem. Umesto da ispadnem kreten ja ispao heroj. Kao jedini ja imao smelosti da ostanem u objektu. Kao jedini ja znam foru protiv zemljotresa.

Pa čak me je i Bizon gledao sa poštovanjem. A Bizon je bio naš drug iz odeljenja, pogađate po nadimku da je bio duplo veći i duplo jači od svih nas. Ono, klasičan siledžija. Otme ti pare za užinu, prebije te…

Pa taj je svaki dan morao da prebije nekog. On i kad je bio bolestan keva ga dovede u školu na veliki odmor da prebije nekog, pa ga vrati kući u krevet.

Jednom je šamarao neke blizance na školskom dvorištu i posle ga direktor onako bojažljivo pita:

„Bizon, pa šta si to radio?“

„Niš’a, samo sam tapko duplikate. hohohohoho…“ Jer bizon je bio i duhovit. Mislim, morao si da se smeješ.

„Š’a druže, š’a!! Nije ti smešno a!?“

„Jeste Bizon, jeste. Evo smejem se… ahahahahahaha…“

„Š’a!!!! Smeješ mi se u facu!!?”

Dobro, Bizon je danas odrastao zreo čovek. Više ne tuče ljude bez razloga. Sada je pronašao opravdan i društveno prihvatljiv razlog da bije ljude. Sada ima viši, plemeniti cilj.

Bizon je danas u Levijatan fazonu. Prvo je u svojoj okolini prebio sve ljude koji mrze pse, a onda je počeo da bije i ljude koji nemaju nikakva osećanja prema psima. Koji ih prosto samo ignorišu pse. A kad i sa njima bude završio, onda će početi da se obračunava sa ljudima koji vole pse, ali ih ne vole dovoljno.

Jer, Bizon mnogo voli pse. I sam ima psa koga obožava. Zaista je dirljivo koliko se on brine o njemu i redovno ga vodi kod veterinara da mu zaleči rane posle borbe.

Naravno, samo ukoliko je pas dobio borbu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

26 Shares
Share26
Tweet
Pin
Share
Share