Zatvori

Čumić fest

Čumić fest

Omiljeni Festval knjiga i književnosti, muzike i urbanog gift programa održaće se u periodu od 16. do 20. maja 2018. godine (sreda, četvrtak, petak, subota, nedelja) na otvorenom prostoru u Čumićevom sokačetu. Ovim pismom pozivamo Vas da zajedno napravimo još jedan uzbudljiv događaj koji iz godine u godinu privlači sve više i posetilaca i izlagača dodajući centru grada novu dimenziju.

Četvrtu godinu zaredom, Makart organizuje petodnevni praznik kulture, prepoznatljiv po interaktivnim i drugačijim sadržajima koji posebno privlače pažnju publike. Nakon Mixer House-a, tradicija Savamala Book festa nastavlja da živi u samom centru grada, u Čumićevom sokačetu, na više dinamičnih punktova koji zajednički tvore jedinstvenu celinu. Po prošlogodišnjem iskustvu, oživljavanje ovog urbanog i neobičnog kutka u samom srcu velegrada pokazalo se kao originalan potez koji je privukao posebnu pažnju i tokom tribina i muzičkih programa, a praktično i tokom čitavog dana i večeri. 

U sklopu Festivala svakog dana se održava nekoliko tribina i razgovora na različite teme iz oblasti književnosti i umetnosti uopšte, a od ove godine priređuju se i „svirke na krovu“, što celom ovom dešavanju pod otvorenim nebom daje posebnu dimenziju.

SREDA 16.05.

19 h Koncert u 19 h: Vladimir Kolarić Kole (Veliki prezir)

ČETVRTAK, 17.05.

19 h Koncert u 19 h: Boris Mladenović (Jarboli)

SUBOTA 19.05.

19 h – Koncert u 19 h: Nenad Marić, Kralj Čačka

PROČITAJ I OVO

SLIČNI ČLANCI

Istorijski muzej Srbije (Trg Nikole Pašića) do 28.januara. - Gradovi u pokretu je izložba koja, k

Dom omladine Beograda//Amerikana, 1. februar u 21.00. „The Underside of Power“ grupe Algiers (US

Legendarni američki hardcore punk bendova, DEAD KENNEDYS, nastupiće 4. jula u Beogradu na bazenima

Ostavi komentar