Zatvori

DEZOKSIRIBONUKLEINSKA KISELINA

DEZOKSIRIBONUKLEINSKA KISELINA

Piše: Bob BG

U braku naučiš mnogo o karakteru žene. Jer karakter žene je kao karakter međunarodne zajednice. Ona uvek ima dvostruke aršine za sve. Tako da, kad komentariše svoje roditelje, radi to kao da je psiholog. Ali kad komentariše tvoje roditelje, onda to radi kao psihijatar.

Posebno su osetljive na majke: 

-Dragi, mojoj majci moramo pomoći…

-A mojoj? 

-Tvojoj nema pomoći“

I tu onda počne svađa. A moje svađe sa ženom kad bi neko prevodio na jezik gluvonemih, slomio bi ruku. I naravno da je u svakoj bračnoj svađi njena poslednja. Koliko tek traju svađe u lezbejskom braku? To je tek pakao…

Neke zemlje su otišle čak i korak dalje od legalizacije istopolnih brakova. U Francuskoj je zakonom dozvoljeno posthumno stupanje u brak. Kao da nije dovoljan maler što si umro.

Sad su puno oštriji i ti zakoni o seksualnom uznemiravanju. Kažnjivo je čak i prisiljavanje rođene žene na seks. Mislim stvarno preterano. Jer taj što tera ženu na seks nije za zatvor, nego za ludnicu.

Ipak, možda i jeste za robiju. Nedavno je naučno dokazano da muškarac i žena tokom seksualnog odnosa razmenjuju DNK materijal. Tako da ste već posle nekoliko godina braka ko brat i sestra. Incest!

 

PROČITAJ I OVO

SLIČNI ČLANCI

STOPAMA BOBA MARLEYA KA JEDNAKOSTI I PRAVDI Piše: Vladimir Krakov Foto: Dunja Dopsaj Velik

Filmska revija CINEMAFEST održaće se po drugi put od 2. do 9. novembra, u velikoj sali Sava Centra

Na krevetu, u crnim dokolenicama, nogu nežno svijenih prema oblim guzovima, mesnatih kolena s toplo

Ostavi komentar