Zatvori

Di Kaprio i Skorseze ponovo rade zajedno

Di Kaprio i Skorseze ponovo rade zajedno

Martin Skorseze režiraće film po bestseler romanu „Killers of the Flower Moon“ koji je 2016. objavio Dejvid Gren. Glavnu ulogu u filmu tumačiće Leonardo Di Kaprio!

Kompanija Imperative Entertainment otkupila je pre dve godine autorska prava za snimanje filma, a dva filmska velikana su odmah iskazala želju da se angažuju na tom projektu.

Scenario u ovom trenutku radi Erik Rot.

„Dok sam pročitao knjigu, odmah sam video ljude, akciju, predele opisane u njoj. Shvatio sam da moram da sve to pretočim u film. Radujem se saradnji sa Erikom Rotom i ponovnom radu sa Leonardom di Kapriom kako bismo ovu veliku američku priču pretočili na filmsko platno“, rekao je Skorseze za Varajeti magazin.

Ovaj film, koji inače u romanu opisuje jednu od najstrašnijih istinitih zavera s početka XX veka u Sjedinjenim Američkim Državama, biće šesti projekat Di Kaprija i Skorsezea, koji su poslednji put radili na filmu Vuk sa Vol Strita.

Di Kaprio trenutno snima sa Kventinom Tarantinom film Bilo jednom u Holivudu, a Skorseze je u fazi postprodukcije Netfliksove drame Irac (The Irishman).

 

PROČITAJ I OVO

SLIČNI ČLANCI

Ako pripadate nekoj od mlađih generacija i ako nekim pukim slučajem ne znate ko je Robert

Završeno je 23. izdanje Sarajevo Film Festivala. Nagradu za najbolji film dobio je Milko La

EU Info centar mesto je gde ćete do 8. februara moći da vidite najbolje evropske filmove koji još

Ostavi komentar