Zatvori

Di Kaprio i Skorseze ponovo rade zajedno

Di Kaprio i Skorseze ponovo rade zajedno

Martin Skorseze režiraće film po bestseler romanu „Killers of the Flower Moon“ koji je 2016. objavio Dejvid Gren. Glavnu ulogu u filmu tumačiće Leonardo Di Kaprio!

Kompanija Imperative Entertainment otkupila je pre dve godine autorska prava za snimanje filma, a dva filmska velikana su odmah iskazala želju da se angažuju na tom projektu.

Scenario u ovom trenutku radi Erik Rot.

„Dok sam pročitao knjigu, odmah sam video ljude, akciju, predele opisane u njoj. Shvatio sam da moram da sve to pretočim u film. Radujem se saradnji sa Erikom Rotom i ponovnom radu sa Leonardom di Kapriom kako bismo ovu veliku američku priču pretočili na filmsko platno“, rekao je Skorseze za Varajeti magazin.

Ovaj film, koji inače u romanu opisuje jednu od najstrašnijih istinitih zavera s početka XX veka u Sjedinjenim Američkim Državama, biće šesti projekat Di Kaprija i Skorsezea, koji su poslednji put radili na filmu Vuk sa Vol Strita.

Di Kaprio trenutno snima sa Kventinom Tarantinom film Bilo jednom u Holivudu, a Skorseze je u fazi postprodukcije Netfliksove drame Irac (The Irishman).

 

PROČITAJ I OVO

SLIČNI ČLANCI

PIŠE: Vladimir Krakov Debitantski film mladog danskog režisera Andersa Waltera, dobitnika Oskar

Ako pripadate nekoj od mlađih generacija i ako nekim pukim slučajem ne znate ko je Robert

Ostavi komentar