Zatvori

Dubioza kolektiv

Dubioza kolektiv

Stadion Tašmajdan 30. jun. Bosansankohercegovački sastav Dubioza kolektiv koji je proslavila energična mešavina roka, panka, regea, ska i duba, kao i njihove snažne političke poruke, održaće u Beogradu svoj prvi samostalni koncert nakon četiri godine.

Turneja na kojoj su promovisali EP i izdanje “Happy machine”, odvela ih je na brojne pozornice širom sveta, uključujući i Glastonbury, SXSW, Lollapalooza Berlin i Womad. Usledile su i turneje po Evropi, Severnoj Americi, Australiji i Indiji. Tokom godinu dana, uspeli su da održe više od 110 koncerata, ali ujedno i da predstave neke od najinteresantnijih video spotova nastalih na ovim prostorima.

Energične žive svirke Dubioze Kolektiv prepoznate su kao pravo osveženje na balkanskoj muzičkoj sceni, o čemu svedoče rasprodati koncerti krajem 2017. godine u svim velikim regionalnim gradovima. Na beogradskom koncertu, planiraju da potvrde odavno zasluženi status koncertne atrakcije uz proverene hitove sa prethodnih izdanja.

Ulaznice za koncert Dubioze Kolektiv prodaju se preko Eventim prodajne mreže po ceni od 1400 dinara za parter, odnosno 1600 dinara za tribine. 

PROČITAJ I OVO

SLIČNI ČLANCI

Dom omladine, od 2. do 4. februara. Ove godine se obeležava pet godina od kada je održan prvi Čib

Istorijski muzej Srbije (Trg Nikole Pašića) do 28.januara. - Gradovi u pokretu je izložba koja, k

Beograd, Novi Sad, Niš, 1 - 6. novembar. I ove godine Filmski festival Slobodna Zona predstaviće f

Ostavi komentar