Zatvori

Indirekt showcase festival od 11. do 13. oktobra u Beogradu

5.0 / 5

Indirekt showcase festival od 11. do 13. oktobra u Beogradu

61
5

Četvrto jesenje izdanje Indirekt showcase festivala, prvog showcase festivala u Srbiji, održaće se od 11. do 13. oktobra u Beogradu.  Program festivala, kao i same lokacije objavićemo uskoro ali ono što možemo za sada da najavimo da će ovogodišnji program biti podeljen na predavanja i radionice, nastupe bendova i festival knjige. 

Ovogodišnje izdanje predstaviće predavače iz Belgije, Mađarske, Holandije, Velike Britanije i regiona, dok su od potvrđenih izvođača za sada na spisku bendovi iz Rusije, Švajcarske, Hrvatske, Mađarske i Srbije.

Na festivalu će se predstaviti nova regionalna organizacija nezavisnih izdavača RUNDA dok će specijalni gost festivala biti najveća evropska organizacija nezavisnih izdavača IMPALA. Budući da je Indirekt posvećen i edukaciji jedan od ovogodišnjih partnera biće i beogradski SAE Institut gde će se održati deo predavanja. Pored SAE instituta program će se održati i u Dorćol Platzu. Ovogodišnji festival obuhvatiće i Indirekt Bookfest, program namanjen ljubiteljima knjiga i književnosti. 

Indirekt je festival nezavisne muzike i umetnosti, prvi takve vrste, osnovan 2013. godine u Umagu, (Istra). Beogradsko izdanje festivala održava se od 2015. godine i ima međunarodni karakter. Indirekt u Srbiji okuplja preko 1000 mladih ljudi iz sveta muzike kako iz naše zemlje, ali i iz inostranstva. 

Website: http://www.indirektfest.org/
Facebook: https://www.facebook.com/indirektbg/
Instagram: https://www.instagram.com/indirektbg

Kontakt za medije: Jasna Žugić zugicjasna@gmail.com

 

PROČITAJ I OVO

SLIČNI ČLANCI

Jedan od najzanimljivijih muzičara iz velike afričke države Gane, King Ayisoba će sa svoj

TREĆE IZDANJE INDIREKTA - Prvi showcase festival u Beogradu Treći Indirekt Festiv

STOPAMA BOBA MARLEYA KA JEDNAKOSTI I PRAVDI Piše: Vladimir Krakov Foto: Dunja Dopsaj Velik

Ostavi komentar