Zatvori

Intrepol

Intrepol

199
5

Beogradska tvrđava – Kalemgdan, 13. avgust. Pol Banks (gitara, vokal), Daniel Kessler (gitara) i Sam Fogarino (bubnjevi) nastupiće u okviru turneje „Turn On The Bright Lights Anniversary Tour“ kojom će obeležiti 15 godina od izlaska albuma prvenca „Turn On The Bright Lights“, koji će u celosti izvesti na koncertima. Tako će publika u Beogradu moći uživo da čuje hitove poput „Untitled“, „PDA“, „Obsticle 1“, „Say Hello To The Angels“ i mnoge druge.

Debi album Interpola prodat je u više od milion kopija i po mnogima i danas važi za najbolje ostvarenje u diskografiji benda. Našao se na desetoj poziciji godišnje liste albuma NME magazina, kao i na prvom mestu Pitchfork Media Top 50 Albuma.

Interpol je do sada objavio pet studijskih albuma: „Turn on the Bright Lights“ (2002), „Antics“ (2004), „Our Love to Admire“ (2007), „Interpol“ (2010) i „El Pintor“ (2014), a trenutno rade na novom materijalu u rodnom Njujorku. Kroz godine, bend je ostao veran svom prepoznatljivom mračnom stavu i pesmama na kojima dominiraju himnični refreni i duboki, teatralni vokal Pola Benksa.

Beograd je jedini grad iz regiona u kojem će njuroški bend nastupiti u okviru turneje „Turn On The Bright Lights Anniversary Тour“ a fanovi iz okolnih zemalja karte mogu da nabave putem Eventim sajta.

Karte za beogradski koncert benda Interpol se mogu nabaviti po promo ceni od 2190 dinara za parter i 2890 dinara za VIP terasu.

PROČITAJ I OVO

SLIČNI ČLANCI

Dobra vest za sve ljubitelje muzike. Britanski muzičar Jamiroquai najavio je daće tokom leta objav

Dobro je što je te večeri bilo drugih, zanimljivijih dešavanja pa je proslava petogodišnjice gru

Subota veče u Beogradu pruža brojne mogućnosti za provod. Stotinjak duša je odabralo da je prove

Ostavi komentar