Zatvori

Intrepol

Intrepol

363
5

Beogradska tvrđava – Kalemgdan, 13. avgust. Pol Banks (gitara, vokal), Daniel Kessler (gitara) i Sam Fogarino (bubnjevi) nastupiće u okviru turneje „Turn On The Bright Lights Anniversary Tour“ kojom će obeležiti 15 godina od izlaska albuma prvenca „Turn On The Bright Lights“, koji će u celosti izvesti na koncertima. Tako će publika u Beogradu moći uživo da čuje hitove poput „Untitled“, „PDA“, „Obsticle 1“, „Say Hello To The Angels“ i mnoge druge.

Debi album Interpola prodat je u više od milion kopija i po mnogima i danas važi za najbolje ostvarenje u diskografiji benda. Našao se na desetoj poziciji godišnje liste albuma NME magazina, kao i na prvom mestu Pitchfork Media Top 50 Albuma.

Interpol je do sada objavio pet studijskih albuma: „Turn on the Bright Lights“ (2002), „Antics“ (2004), „Our Love to Admire“ (2007), „Interpol“ (2010) i „El Pintor“ (2014), a trenutno rade na novom materijalu u rodnom Njujorku. Kroz godine, bend je ostao veran svom prepoznatljivom mračnom stavu i pesmama na kojima dominiraju himnični refreni i duboki, teatralni vokal Pola Benksa.

Beograd je jedini grad iz regiona u kojem će njuroški bend nastupiti u okviru turneje „Turn On The Bright Lights Anniversary Тour“ a fanovi iz okolnih zemalja karte mogu da nabave putem Eventim sajta.

Karte za beogradski koncert benda Interpol se mogu nabaviti po promo ceni od 2190 dinara za parter i 2890 dinara za VIP terasu.

PROČITAJ I OVO

SLIČNI ČLANCI

Britanska grupa Depeche Mode u petak 3. februara objaviće novi singl. Pesma  "Where‚'s the revol

Štark arena 24. februar. Spajajući muziku i performans, Kraftwerk 3-D koncerti predstavljaju pravi

Klub Doma omladine 23. januar. Comeback Kid je kanadski hardkorpank bend, definitivno lider tamošnj

Ostavi komentar