Zatvori
  • Početna
  • Film
  • KONAČNO trejler novog Tarantinovog filma (VIDEO)

KONAČNO trejler novog Tarantinovog filma (VIDEO)

KONAČNO trejler novog Tarantinovog filma (VIDEO)

Konačno se pojavio trejler kojim se najavljuje dugo očekivani, novi film Kventina Tarantina Once Upon a Time… in Hollywood (Bilo jednom… u Holivudu). I naravno, trejler je napravljen tako da zaista jedva čekate kraj jula, kada će se film pojaviti u bioskopima širom sveta. 

Sa Leonardom di Kaprijem, Bredom Pitom i Margot Robi koja igra Šeron Tejt u glavnim ulogama, najnovija obrada jednog dela filmske istorije Holivuda ostaviće gledaoce bez daha, naročito kada se ima u vidu da se radnja filma odvija krajem šezdesetih godina prošlog veka, tokom vrhunca hipi kulture i kultnih ubistava Mensona.

Kao dodatak prethodno navedenim glumcima koji svakom filmu osiguravaju status blokbastera (baš kao i ime reditelja), u ovom ostvarenju uloge tumače i Damian Luis (Stiv Mekvin) Dakota Fening (Linet), Emil Hirš (Džej Sebring), Dejmon Heriman (Čarls Menson) i Al Paćino (u ulozi filmskog producenta Marvina Švarca).

Ni tu nije kraj listi poznatih imena angažovanih za ovaj film: Kurt Rasel, Brus Dern, Majkl Medsen, Tim, Rot, Džejms Marsden, Keit Džeferson, Nikolas Hemond, Džulija Baters i pokojni Luk Peri…

Bilo jednom… U Holivudu prikazivaće se u bioskopima od 26. jula.

 

PROČITAJ I OVO

SLIČNI ČLANCI

Ostavi komentar