Konačno se pojavio trejler kojim se najavljuje dugo očekivani, novi film Kventina Tarantina Once Upon a Time… in Hollywood (Bilo jednom… u Holivudu). I naravno, trejler je napravljen tako da zaista jedva čekate kraj jula, kada će se film pojaviti u bioskopima širom sveta. 

Sa Leonardom di Kaprijem, Bredom Pitom i Margot Robi koja igra Šeron Tejt u glavnim ulogama, najnovija obrada jednog dela filmske istorije Holivuda ostaviće gledaoce bez daha, naročito kada se ima u vidu da se radnja filma odvija krajem šezdesetih godina prošlog veka, tokom vrhunca hipi kulture i kultnih ubistava Mensona.

Kao dodatak prethodno navedenim glumcima koji svakom filmu osiguravaju status blokbastera (baš kao i ime reditelja), u ovom ostvarenju uloge tumače i Damian Luis (Stiv Mekvin) Dakota Fening (Linet), Emil Hirš (Džej Sebring), Dejmon Heriman (Čarls Menson) i Al Paćino (u ulozi filmskog producenta Marvina Švarca).

Ni tu nije kraj listi poznatih imena angažovanih za ovaj film: Kurt Rasel, Brus Dern, Majkl Medsen, Tim, Rot, Džejms Marsden, Keit Džeferson, Nikolas Hemond, Džulija Baters i pokojni Luk Peri…

Bilo jednom… U Holivudu prikazivaće se u bioskopima od 26. jula.

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

0 Shares
Share
Tweet
Pin
Share
Share