Zatvori

Konkurs Filmskog centra Srbije

Konkurs Filmskog centra Srbije

Filmadžije, nova šansa za vas! Filmski centar Srbije raspisao je novi konkurs za sufinansiranje proizvodnje domaćih filmova.

Konkurs je raspisan u četiri kategorije: za sufinansiranje proizvodnje domaćih dugometražnih igranih filmova, proizvodnje domaćih kratkometražnih igranih filmova, domaćih dugometražnih dokumentarnih filmova i sufinansiranje proizvodnje domaćih kratkometražnih dokumentarnih filmova.

Konkurs je otvoren do 10. oktobra 2018. godine.

Prijavni formular i konkursna dokumentacija dostavljaju se na srpskom jeziku u elektronskoj formi u PDF formatu, na elektronsku adresu Filmskog centra Srbije: konkurs2018@fcs.rs sa obaveznom naznakom naziva projekta i naziva konkursa za koji se projekat prijavljuje u naslovu mejla.

Filmski centar Srbije napomenuo je u svom saopštenju da neblagovremene i nepotpune prijave, prijave koje nisu podnete od ovlašćenih lica, prijave koje nisu podnete na propisanom formularu i prijave koje nisu predmet javnog konkursa neće se razmatrati.

Sve uslove, formulare konkursne prijave i priloge koji su sastavni deo konkursne dokumentacije možete preuzeti sa stranice Filmskog centra Srbije, ili klikom ovde.

PROČITAJ I OVO

SLIČNI ČLANCI

"Potpisao sam sporazumni raskid sa direktorom (Filmskog centra Srbije, op. aut.) Bobanom Jevtićem p

Filmski centar Srbije potvrdio je da će Teret, film Ognjena Glavonića  biti distribuiran u inostr

Dimitrije Vojnov: Moj film "Mezimice" je zabranjen! Nikola Kojo: Ovo je cenzura! Filmski centa

Ostavi komentar