Zatvori

LORD OF THE DANCE

LORD OF THE DANCE

99
5

Sava centar, 10. april. U aprilu domaća publika će uživati u jedinstvenom „Lord of the Dance“ plesnom spektaklu, koji još od davne 1998. i izvođenja na čuvenoj Vembli Areni drži svetski rekord od 21 uzastopne rasprodate predstave. Nakon osvajanja pozorišnih hala širom sveta, poput Vest Enda i Brodveja i obaranja rekorda u broju prodatih ulaznica, „Lord Of The Dance“ se vraća u Sava Centar, ovaj put sa predstavom koja do sada nije viđena kod nas.

Višestruko talentovani članovi ove umetničke trupe, prikazaće fantastičan miks muzike i plesa, tradicionalnog i savremenog. Rasveta, specijalni efekti i najbolјe svetske akrobate u savršeno ukomponovanoj celini, prirediće spektakl za svačije oči, koji će publika dugo pamtiti. Laseri, pirotehnika, specijalne mašine za pravlјenje magle, topovi sa konfetama i mnogi drugi specijalni efekti koji su poslednja reč tehnologije i koje do sada niko nije imao prilike da koristi, zajedno sa velikim LED video zidom, sastavni su deo ovog spektakla.

Čuveni svestrani umetnik Majkl Fletli predvodiće umetničku trupu „Lord Of The Dance“. Tokom protekle dve decenije osmislio je, producirao i nastupao u nekoliko izuzetno uspešnih predstava, uklјučujući i njegov najnoviji šou „Lord of the Dance“.

Cene ulaznica: 2200, 2500, 3300 i 3500 dinara

PROČITAJ I OVO

SLIČNI ČLANCI

FABRIKA, 3. mart. „Darkside of Belgrade Festival” je dešavanje nastalo na ideji da se omogući

Dom omladine, 4. maj. - Pioniri ogromne grčke stoner rok metal scene konačno u Beogradu! Bend koji

Peta po redu, može se već reći tradicionalna, svirka Dukata Stray Dogga (nekad solo, nekad sa cel

Ostavi komentar