Zatvori

Lovefest

5.0 / 5

Lovefest

102
5

Vrnjačka banja, 3-7. avgust. – Već prvog dana sve posetioce najveće festivalske bine Fire Stage-a, očekuju čak tri velika svetska hedlajnera. Tako će 3. avgusta festival u Vrnjačkoj Banji otvoriti Loco Dice, Chris Liebing i jedan od omiljenih di-džejeva srpskih klabera Matador.

Chris Liebing je nemački di-džej, producent i vlasnik sada već svetski poznate izdavačke kuće “CLR” (Create Learn Realize). Ako ikada budete imali priliku da mu ponudite obrok, potrudite se da bude njegov omiljeni veganski burger, jer se Liebing svakodnevno trudi da svetu objasni benefite veganske ishrane. Liebing često voli da sa svojim fanovima podeli fotografije sa putovanja i mesta koje posećuje, pa jedva čekamo da vidimo kojom fotkom će svetu predstaviti Lovefest.

Gavin Lynch poznatiji kao Matador je irski producent, čija se muzika poslednjih godina urezala u srca rejvera iz Srbije. Izvođač koji je u godinama iza nas proglašavan za najboljeg Live Act artista i ovog leta premijerno nastupa na festivalu ljubavi.

Na Lovefest Fire stiže i trenutno najtraženiji di-džej na svetu Maceo Plex, kao i Luciano, izvođač koji je svojim talentom i specifičnim zvukom definisao elektronsku muziku današnjice i pomerio granice muzičke industrije. Carl Craig, koji je fanovima Lovefesta poznat po svom legendarnom nastupu iz 2013. godine, imaće priliku da posvedoči kako je festival izgledao pre gotovo pola decenije, a kako izgleda danas uz više od 100.000 posetilaca. Među kultnim svetskim imenima koje će Lovefest Fire Stage ovog leta ugostiti su i Marcel Dettmann, Valentino Kanzyani, Rodrigues Jr., Jay Clarke, Rick Maia, Dejan Milićević, Lea Dobričić, Marko Milosavljević, Kristijan Molnar…

PROČITAJ I OVO

SLIČNI ČLANCI

Jedinstvena italijanska izložba “Sjaj renesanse”, koja je sa velikim uspehom obišla svetske me

Kralj elektro svinga, Parov Stelar, koji će sa svojim bendom, održati koncert u Hali sportova, 8.

Jubilarni, deseti Španski metar održaće se od 21. maja do 1. juna u Beogradu, a potom i u Novom S

Ostavi komentar