Zatvori

Muzej čudesa

Muzej čudesa

247
5

U bioskopima od 21. decembra. Film Toda Hejnsa „Muzej čudesa“ (Wonderstruck), koji je za veliko platno adaptirao pisac i ilustrator istoimene knjige, Brajan Selznik, u bioskopskoj distribuciji će biti od četvrtka, 21. decembra 2017. Glavne uloge tumače Džulijan Mur, Milisent Simonds i Oeks Fegli.

Godine 1927. devojčica Rozi beži od kuće u Nju Džersiju i odlazi na Menhetn nadajući se da će pronaći nekoga ko je bio važan deo njene prošlosti. Pedeset godina kasnije, dečak Ben pogođen ličnom tragedijom pronalazi trag o svojoj porodici koji ga navodi da pobegne iz ruralne Minesote u Njujork. Kako ih njihove avanture vode na nova, strana mesta na kojima se misterije pojavljuju iza svakog ugla, njihova otkrića prostiru se kroz godine tišine i očajanja i sreću se kroz opčinjavajuću simetriju vođenu čudom i nadom.

Gluva od rođenja, Rozi živi pod strogom očevom kontrolom, skrivena od javnosti i ima malo kontakata sa svetom izvan voljenog albuma posvećenog karijeri zvezde nemog filma, Lilijan Mehju. Kada sazna da Lilijan dolazi u Njujork, Rozi nalazi način da ode na Menhetn u nadi da će je upoznati. Za malog Bena, gubitak sluha je rezultat nesreće koja se dogodila neposredno posle smrti majke. Preturajući po njenim stvarima, on pronalazi trag o ocu koga nikada nije upoznao – knjigu suvenir iz Njujorka i odlučuje da napusti tetku i pobegne od kuće.

PROČITAJ I OVO

SLIČNI ČLANCI

... Road movie o osmogodišnjem dečaku mutantu koji sa svojim ocem, njegovim prijateljem i kasnije

Kanadski reditelj Denis Vilnev režiraće novu filmsku verziju kultnog naučnofantastičnog romana F

U bioskopima od 2. februata. Dobitnik nagrade Oscar, Matthew McConaughey, u filmu reditelja Stephena

Ostavi komentar