Zatvori

Novi video-singl Igora Vinsa

Novi video-singl Igora Vinsa

256
5

Oštro, direktno i ogoljeno

Višestruko talentovani muzičar Igor Vince predstavlja novi singl i spot “Zaboravili smo da živimo“.

Jedan od zapaženijih mladih muzičkih autora sa ovih prostora nastavlja da nas pokreće dobrim gruvom i jasnom porukom: “Stani, predahni, osvesti se, vrati se”.

Autor kaže: “Zaboravili smo da volimo, da čuvamo, da cenimo.” Ono što je neophodno današnjem društvu koje u žurbi zaboravlja da živi, jeste upravo ovakav poziv za predah i vraćanje lepotama jednostavnosti, vraćanje sebi i pravim ljudskim vrednostima.

Pored fantastičnog zvuka i teksta autor uspeva da svojom sirovom energijom i ogoljenim nastupom napravi jedan korak ka promeni. Telom, pokretima i oštrim stavom, Vins ubedljivo iskazuje snažnu poruku. Uz neizostavnu podršku besprekornog benda i tamnoputih igračica.

 

 

Igor Vince ovim singlom najavljuje svoje novo EP izdanje, kao i novu seriju koncerata koju će on i njegovi Bubnjevi, Trube i Klavijature ( Igor Vince & His Drum, Brass & Keys) započeti ovog maja.

Pored autorske muzike koju radi i koncerata sa svojim velikim sastavom, Igor Vince je i zvaničan član benda legendarnog Femi Kutija, četvorostruko nominovanog Grammy muzičara iz Nigerije, sa kojim je do sad svirao na nekoliko evropskih turneja kao i na velikoj američkoj turneji prošle godine.

Igor je i autor muzičke emisije „Binta Sound poziva“ koja se od aprila 2016. godine u kontinuitetu emituje na televiziji Studio B.

Autor fotografija: Igor Cicmil

PROČITAJ I OVO

SLIČNI ČLANCI

Atrijum ispred Muzeja Istorije Jugoslavije, 24. jun u 20 časova. Kultni francuski new wave sastav

Kultni britanski virtuleni bend Gorillaz objavio je novu pesmu posle šest godina pauze. Pesmu ounu

Dobra vest za sve ljubitelje muzike. Britanski muzičar Jamiroquai najavio je daće tokom leta objav

Ostavi komentar