Zatvori

Novi video-singl Igora Vinsa

Novi video-singl Igora Vinsa

454
5

Oštro, direktno i ogoljeno

Višestruko talentovani muzičar Igor Vince predstavlja novi singl i spot “Zaboravili smo da živimo“.

Jedan od zapaženijih mladih muzičkih autora sa ovih prostora nastavlja da nas pokreće dobrim gruvom i jasnom porukom: “Stani, predahni, osvesti se, vrati se”.

Autor kaže: “Zaboravili smo da volimo, da čuvamo, da cenimo.” Ono što je neophodno današnjem društvu koje u žurbi zaboravlja da živi, jeste upravo ovakav poziv za predah i vraćanje lepotama jednostavnosti, vraćanje sebi i pravim ljudskim vrednostima.

Pored fantastičnog zvuka i teksta autor uspeva da svojom sirovom energijom i ogoljenim nastupom napravi jedan korak ka promeni. Telom, pokretima i oštrim stavom, Vins ubedljivo iskazuje snažnu poruku. Uz neizostavnu podršku besprekornog benda i tamnoputih igračica.

 

 

Igor Vince ovim singlom najavljuje svoje novo EP izdanje, kao i novu seriju koncerata koju će on i njegovi Bubnjevi, Trube i Klavijature ( Igor Vince & His Drum, Brass & Keys) započeti ovog maja.

Pored autorske muzike koju radi i koncerata sa svojim velikim sastavom, Igor Vince je i zvaničan član benda legendarnog Femi Kutija, četvorostruko nominovanog Grammy muzičara iz Nigerije, sa kojim je do sad svirao na nekoliko evropskih turneja kao i na velikoj američkoj turneji prošle godine.

Igor je i autor muzičke emisije „Binta Sound poziva“ koja se od aprila 2016. godine u kontinuitetu emituje na televiziji Studio B.

Autor fotografija: Igor Cicmil

PROČITAJ I OVO

SLIČNI ČLANCI

Klub Doma omladine 23. januar. Comeback Kid je kanadski hardkorpank bend, definitivno lider tamošnj

ON TOUR - DON’T IT MAKE YOU WANT TO GO HOME (Ammonite Records (SRB)/The Stone House Production (IT

Peta po redu, može se već reći tradicionalna, svirka Dukata Stray Dogga (nekad solo, nekad sa cel

Ostavi komentar