Zatvori

Pokloni iz Hale sportova za ljubitelje koncerata

Pokloni iz Hale sportova za ljubitelje koncerata

Novobeogradska Hala sportova Ranko Žeravica rešena je da se vrati na stare staze slave organizacijom kvalitetnih koncerata.

Charm Music Srbija je glavni partner Hale sportova u tom projektu:

Hala sportova i Charm Music Srbija za ljubitelje dobre muzike organizuju „Vikend specijalnog popusta“!

Ovog vikenda, od 2. do 4.novembra 2018.godine, ulaznice za parter za koncerte Beth Hart, Mando Diao, Schiller i Toma Odela moći će da se kupe po 50% nižoj ceni! 

Nakon  nekoliko uspešnih koncerata kao što su nastupi Šona Pola (Sean Paul), “Hollywood Undead”, “Dead Kennedys” a nedavno i mladog mađarskog pijaniste Pitera Bensa (Peter Bence), samostalno, ali i u saradnji sa Halom sportova, Charm Music nastavlja da raduje domaću publiku kvalitetnim programom.

U narednom periodu  očekuje nas nekoliko izuzetnih koncerata na različitim lokacijama u gradu, počev od Hale sportova koja će prva ugostiti fenomenalnu Beth Hart.

Sjajna bluzerka dolazi sa najvećim hitovima da obeleži 25 godina svoje karijere, a samo nekoliko dana nakon nje bićemo svedoci  nastupa švedske rok grupe „Mando Diao“.

Domaća publika imati priliku da prvi put u Srbiji doživi audio-vizuelni spektakl koji iz Nemačke donosi „Schiller“, a sredinom februara  u Beogradu će  prvi put nastupiti i mlada britanska zvezda Tom Odel.

U toku naredne godine očekuju nas i nastupi dva velika imena: “Dead Can Dance” u Sava centru 28.juna i Erosa Ramacotija 24.septembra u Štark Areni.

Kao specijalni gosti na koncertu Beth Hart 2.decembra nastupiće akustični duo Nenad Mr Swagger Zlatanović i Petar Miladinović – Pera Joe uz pomoć sjajne Katarine Pejak.

Kao gosti benda „Mando Diao“ 7.decembra nastupiće „Dingospo Dali“ i „Herz“.

Količina ulaznica koje se prodaju po 50% manjoj ceni u parteru je ograničena.

Ulaznice za sve koncerte dostupne su na prodajnim mestima Eventima i online na www.eventim.rs.

PROČITAJ I OVO

SLIČNI ČLANCI

Ostavi komentar