Premijera filma o kralju Petru prvom Lazara Ristovskog, koji je na društvenim mrežama i među filmskim radnicima podigao mnogo bure, odložena je jer film još nije snimljen!

Premijera je bila zakazana za 11. novembar, ali su je organizatori pomerili za 5. decembar.

Prema saopštenju produkcije, „zbog obimnosti i velikih zahteva produkcije tokom završnih scena i celokupnog postprodukcionog procesa, pomeranje premijere filma bilo je neizbežno“.

Glavni razlog za pomeranje premijere je – snimanje, koje još uvek nije završeno, a ekipi filma preostalo je nekoliko snimajućih dana na ostrvu Krf, u Grčkoj za šta im nedostaje novac!

Prema rečima Lazara Ristovskog, scene na Krfu su „najvažnije, ali su istovremeno produkcijski najzahtevnije i najskuplje u filmu i potrebna su nam dodatna sredstva“, kaže Lazar Ristovski, glavni producent i glumac u filmu „Kralj Petar Prvi.

Film „Kralj Petar Prvi“ koji je rađen po motivima romana Milovana Vitezovića „Čarape kralja Petra“ sniman je više od tri meseca.

U glavnim ulogama pojavljuju se Lazar Ristovski, Radovan Vujović, Milan Kolak, Aleksandar Vučković, dečak Ivan Vujić i Danica Ristovski.

Organizatori su potvrdili da se karte za premijeru mogu zameniti ili vratiti na istom mestu na kome su kupljene.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

0 Shares
Share
Tweet
Pin
Share
Share