Zaboravite Bridžit Džouns. Zaboravite i Čikago. Zaboravite čak i film Hladna planina, za koji je Rene Zelveger dobila Oskara!

Spremite se za Džudi – film o holivudskoj ikoni Džudi Garland, koju će upravo – igrati Rene Zelveger.

U filmu će pored nje glumiti i Džesi Bakli (Rat i mir), Fin Vitrok  (Američka horor priča) i Majkl Gembon (Hari Poter).

Džudi Garland stiže u London 1968. na rasprodat koncert u čuveni klub Talk of the Town. U eri nazvanoj Swining London tokom ludih šezdesetih, održaće svoj poslednji koncert u ovom gradu.

30 godina nakon njene legendarne uloge u filmu Čarobnjak iz Oza, Džudin glas je već oslabio, a drama njenog života je u punom jeku.

Dok se priprema za nastup, u svađi sa organizatorima, očarava muzičare i voljene obožavaoce svojom toplinom i šarmom.

Sprema se da po peti put uplovi u bračne vode i još uvek veruje u ljubav. Ali, i dalje je ranjiva.

Provodi svoj životni vek od 47 godina radeći od toga 45, umorna je i more je upomene na svoje izgubljeno detinjstvo u Holivudu, a sve što želi je da bude kod kuće sa svojom decom. Postavlja se pitanje da li će imati snage da nastavi dalje?

U filmu ćemo slušati neke od njenih najpoznatijih pesama, uključujući i legendarnu pesmu “Iznad duge” (Over the Rainbow).

Film Džudi je oda njenom nezaboravnom glasu, želji za ljubavlju i životom i neprolaznom stilu ove holivudske ikone.

Film Džudi režira Rupert Gold, poznat našoj publici po filmovima Kralj Čarls III  i Istinita priča. Scenario potpisuje Tom Edž (Kruna), dok je producent dobitnika BAFTA nagrade Dejvid Livingston (Pride). Film će se naći u našim bioskopima početkom sledeće godine.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

14 Shares
Share14
Tweet
Pin
Share
Share