Tri godine nakon što je izbacio svoje poslednje ostvarenje, kultni reditelj Džim Džarmuš sprema bez prestanka svoj novi projekat: zombi film „Mrtvi ne umiru“ (The Dead Don’t Die) u kom će igrati mnoga velika glumačka i muzička imena.

Premijera filma „Mrtvi ne umiru“ zakazana je za maj i Filmski festival u Kanu.

Prema dostupnim informacijama, lista poznatih imena koja se pojavljuju u ovom ostvarenju je praktično beskonačna: Bil Marej, Adam Drajver, Selena Gomez, Kloe Sevinji, Tilda Svinton, Stiv Bjusemi, ali i Tom Vejts i Igi Pop, koji su sa Džarmušem već snimali film „Coffee and Cigarettes“.

Nakon premijernog prikazivanja na Kanskom festivalu, film će krenuti u redovnu bioskopsku distribuciju 14. juna širom sveta.

Ceo projekat obavijen je velom tajne: na društvenim mrežama još uvek nije objavljen trejler ovog filma, a dostupne su tek pojedine fotografije sa snimanja i retki snimci sa seta:

Čak ni sam sadržaj filma nije poznat, jer je Džarmuš sve aktere uslovio potpisivanjem ugovora o čuvanju tajnosti podataka.

Uistinu, Bil Marej je izjavio da je film urnebesan, što je ohrabrujuće. Iz fotografija koje kruže netom, čini se da će krvi biti više nego dovoljno!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

0 Shares
Share
Tweet
Pin
Share
Share