Zamislite da imate 37 godina života i da nikad niste slušali pesme koje su svojevremeno bile glavni hitovi Evrovizije. Zamislite da vam ovih dana neko priđe i kaže „ABBA izdaje novu pesmu posle 37 godina!!!“

Bili biste začuđeni, zar ne?

Verujte nam na reč – začuđeni su bili i diskofili i ljubitelji nekada megapopularnog švedskog kvarteta koji je dva puta pobedio na izboru za pesmu Evrovizije, kada im je pred oči dospela vest da će se upravo to i desiti.

Bjorn Ulveus iz švedskog sastava ABBA rekao je da obožavatelji četvoročlane grupe koja se raspala pre 37 godina mogu da očekuju izlazak nove pesme „u septembru ili oktobru“.

Ulveus je za danski tabloid Ekstra Bladet izjavio da treba „izuzetno dugo vremena“ da se napravi video sa avatarima članova grupe, i dodao da je to „suviše dugo odlagano“.

Bend je ranije saopštio da su se njegova četiri člana Ulvaeus, Beni Anderson, Ani-Frid Lingštad i Agnete Falkstog ponovo okupili i da planiraju virtuelnu turneju sa svojim digitalnim avatarima i da je naziv jedne od dve nove numere „I Still Have Faith in You“.

Abba je ranje najavila da će kompjuterizovani likovi četvoro članova nastupiti u emisijama televizija BBC i NBC kao „Abbatars“. Ulveus je najavio da će avatari članova grupe izgledati kao 1979. godine, kada su krenuli na poslednju turneju.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

0 Shares
Share
Tweet
Pin
Share
Share