Ljubitelji SF blokbastera s nestrpljenjem očekuju septembar! Za to je ovaj put, posle više od 20 godina, kriv Bred Pit!

Brad Pitt
Ad Astra
20th Century Fox

Iako je za svoju maestralnu ulogu u filmu „12 majmuna“ (u kom je sa Brusom Vilisom oduzimao dah filmskim sladokuscima) osvojio i svoju prvu nominaciju za Oskara, Bred Pit se nije pojavljivao u SF ostvarenjima.

Ovaj put, zahvaljujući filmu Ad Astra, koji je sniman od 2017, u režiji Džejmsa Greja, holivudska industrija snova će verovatno ponovo obarati rekorde.

Film Ad Astra inspirisan je romanom Srce tame Džozefa Konrada, a uz bivšeg muža Anđeline Džoli u filmu se pojavljuju i Tomi Li Džons, Liv Tajler, Donald Saderland, Rut Nega i drugi.

Priča prati astronauta Roja Mekbrajda (Bred Pit) koji putuje do same ivice Solarnog sistema u potrazi za svojim ocem (Tomi Li Džouns) koji je nestao, kako bi otkrio misteriju koja preti da ugrozi opstanak naše planete.

Tokom putovanja Roj otkriva tajnu koja dovodi u pitanje prirodu ljudskog postojanja, kao i naše mesto u kosmosu.

Prognozeri su ubeđeni da će Ad Astra nadmašiti uspeh Ridlija Skota i filma „Marsovac: Spasilačka misija 3D“ sa Metom Dejmonom

„Bio sam veoma srećan što radimo zajedno zato što Bred i ja imamo veoma slično kreativno razmišljanje. Sumnjam da bih ušao u ovaj projekat da nije tako. Dao mi je podršku, a ja sam imao slobodu i vreme da se fokusiram da sve ide u pravom smeru. Bred je glavni razlog za to“, kaže Grej.

Prognozeri su ubeđeni da će Ad Astra biti pravi blokbaster i da će premašiti uspeh Ridlija Skota i filma „Marsovac: Spasilačka misija 3D“ sa Metom Dejmonom u glavnoj ulozi.

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

86 Shares
Share86
Tweet
Pin
Share
Share