Ponosni smo! Izdavačka kuća Ammonite (Ammonite Records, Ammonite Books) čiji je sastavni deo i portal koji upravo čitate osvojio je veliku nagradu struke!

Udruženje ekonomskih propagandista Srbije (UEPS) proglasilo je izdavačku kuću Ammonite otkrićem godine u oblasti kulture!

Nagradu za našu kuću u ponedeljak uveče, u prepunom Dorćol Platzu, od Mugdima Šehalića, člana Upravnog odbora UEPS preuzeo je Goran Stojičić, urednik Ammonite Books-a.

Mugdim Šehalić je tom prilikom izrazio zahvalnost našoj kući, koja je u protekloj godini skrenula pažnju čitalačke i fonofilske publike ne samo u Srbiji već i u regionu kvalitetnom i originalnom prozom i muzičkim izdanjima:

„Kada živite u zemlji u kojoj su izdvajanja za kulturu – nula – onda morate da odate priznanje na trudu i dostignućima Ammonite-a“, rekao je on.

„Dejan Bošković i ja smo zamislili velike stvari iz oblasti muzike i književnosti i očekivali da se one dese mnogo kasnije, ali, snaći ćemo se i sa ovom brzinom“, izjavio je za GLE! Goran Stojičić neposredno po dodeljivanju nagrade.

On je pred prepunom salom Dorćol platz-a pozdravio i Slavimira Stojanovića Futra, svetski poznatog dizajnera koji je sastavni deo tima Ammonite.


 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

539 Shares
Share539
Tweet
Pin
Share
Share