BARF – Beogradski autorski rok festival koji je počeo svoj život 2011, doživeće svoje osmo izdanje u nedelju, 23.decembra.

Tada će u sali Amerikana Doma omladine Beograda biti održano finale osmog BARF.

Program počinje u 19.30h, a pored deset takmičarskih bendova, u revijalnom delu programa sviraće Crveni karton, ZZZZZ i Prljavi Romeo!

Za ovogodišnji festival prijavilo se preko 60 bendova, od kojih je 56 bilo u zvaničnoj konkurenciji. Stručni žiri je ovog puta odabrao čak deset bendova koji će se u finalu BARF-a boriti za nagrade:

„Kvalitet prijavljenih bendova je takav da smo zaista imali veliki problem sa odabirom finalista“ kažu članovi žirija i pozivaju i one koji nisu prošli u finale da se prijave sledeće godine ali i da dođu i podrže druge bendove: „Važno je da bendovi ne gledaju jedni druge kao konkurenciju, već da se drže zajedno i podržavaju kvalitet. Samo tako možemo da ojačamo domaću scenu.“

U nedelju, 23.decembra, program u Domu omladine počinje u 19.30h nastupom benda ZZZZZ (Zimbabveanski zavod za zaštitu zverova) koji su prošle godine dobili nagradu publike. Nakon njih kreće takmičarski program:

19.55 – CrossOver

20.15 – Sajki Vojs

20.35 – The Rock

20.55 – Sickter

21.15 – Kasirke

21.35 – Misha Mashina & Mashtrakala

21.55 – Majdan

22.15 – Maera

22.35 – Amnezija

22.55 – Mimo Protokola

Po završetku nastupa takmičarskih bendova, na binu će i prošlogodišnji pobednici  Crveni Karton, a zatim i bend Prljavi Romeo. Oko ponoći se očekuje proglašenje pobednika.

Ulaz je i ovog puta besplatan, a publika će imati prilike da glasa za svoje favorite i izabere jednog od nagrađenih bendova.

Dođite 23.decembra u salu Amerikana Doma omladine Beograda podržite novi scenu – vidimo se na finalu osmog Beogradskog autorskog rok festivala – BARF8!

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

0 Shares
Share
Tweet
Pin
Share
Share