„Besani“, kultna zbirka priča Gorana Stojičića u izdanju beogradske kuće Ammonite Books ovih dana zabeležila je još jedan uspeh: Treći tiraž ove knjige je – rasprodat!

„Jedna od najlepših knjiga o ljubavi“, kako je zbirku opisala Alis Marić, žena koja je pokrenula ljude s društvenih mreža da se vrate knjigama, pojaviće se u četvrtom tiražu pred čitaocima u knjižarama širom Srbije.

Kultna zbirka objedinjuje priče koje je Goran Stojičić objavljivao na svom profilu na Fejsbuku. Odnos između žene i muškarca u neodređenom gradu, u kom možda i vi živite, zajednički su imenitelj većine proznih bisera pisca koji će uskoro za Ammonite Books objaviti drugu knjigu, „Slučaj Danil Harms“.

Korice za zbirku o kojoj se u medijima nesmanjenim intenzitetom priča već dve godine, radio je svetski poznati dizajner i multimedijalni umetnik Slavimir Stojanović Futro, koji će grafički oblikovati i „Harmsa“.

Ako još uvek ne posedujete svoj primerak Besanih, preporučujemo vam da ga pronađete u najbližoj knjižari, ili poručite preko stranice Ammonite Books. 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

0 Shares
Share
Tweet
Pin
Share
Share