Ako volite Kventina Tarantina, ako već dugo čekate na premijeru njegovog filma „Bilo jednom… u Holivudu“, i ako još živite u Beogradu, obradovaće vas vest da će se premijera ovog dugo očekivanog filma održati u sredu 14. avgusta u bioskopu Cineplex Ušće.

Fanovi Tarantina, koji nas je ovim filmom, uz nekadašnju zvezdu vestern TV serija, poznatog kaskadera i talentovanu lepoticu sproveo kroz seriju događaja iz 1969. godine i zlatno doba Holivuda, pomno prate sve događaje vezane za premijeru devetog filma „enfan teribla“ holivudske kinematografije.

Nedavno je ovaj talentovani i svetski poznati reditelj boravio u Moskvi i tokom šetnje kroz glavni grad Rusije postavio potpuno neočekivano pitanje – šta bi bilo potrebno da bude sahranjen unutar zidina Kremlja. Odgovor je bio neobičan – baš kao i pitanje: „Morali biste u najmanju ruku da budete član ruske carske porodice“, rekli su domaćini ovom filmadžiji.

Radnja filma „Bilo jednom… u Holivudu“ prati glumca Rika Daltona, koga tumači Leonardo Dikaprio, bivšu zvezdu jedne TV serije i njegovog kaskadera Klifa Buta, u interpretaciji Breda Pita, na putu pronalaska svog mesta pod suncem u filmskoj industriji.

Kroz priču Šeron, Rika i Klifa posetici bioskopa biće u prilici da osete poslednje zlatne momente Holivuda na velikom bioskopskom platnu.

Ulaznice za beogradsku premijeru ljubitelji Tarantinovih filmova mogu da kupe na blagajni bioskopa „Sinepleks Ušće“ ili uz „Sinepleks“ bonus karticu.

Na repertoaru svih bioskopa u Srbiji novo ostvarenje Kventina Tarantina Bilo jednom… u Holivudu naći će se od 15. avgusta.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

41 Shares
Share41
Tweet
Pin
Share
Share