Kiša menja lokaciju koncerta!

Zbog neizvesnih vremenskih prilika, organizatori su odlučili da iz Barutane premeste u Hangar Luke Beograd (Žorža Klemansoa 39) nastupe aktivistkinje za zaštitu životne sredine producentkinje, di-džeja i vlasnice izdavačke kuće, Blond:ish i južnoafričkog dvojca Black Motion.

Blond:ish u Beograd donosi muziku, energiju i duh „belog ostrva“, dok Black Motion pripremaju live nastup, koji je prepoznatljiv po vokalistima i klavijaturistima na sceni, koji upotpunjuju njihov di-džej i perkusionistični performans.

Ulaz na žurku je besplatan, a moguć je isključivo uz pozivnicu. Prijava za pozivnicu vrši se putem linka http://tiny.cc/uol66y

Kao domaća podrška nastupiće DJ Eye, jedan od predstavnika generacije koja je začela beogradski klabing, kao i Roxa – mladi i perspektivni predstavnik nove generacije domaće elektronske scene.

Zbog neizvesnih vremenskih prilika, organizatori su odlučili da promene lokaciju i iz Barutane događaj premeste u zatvoreni prostor, gde će ljubitelji house zvuka imati mogućnost da uživaju u interesantnom muzičkom programu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

0 Shares
Share
Tweet
Pin
Share
Share