OK: Znamo! Dali smo tabloidan naslov ovom tekstu, ali i svetski mediji spekulišu temom koja se ogleda upravo u njemu: Da li će svetska turneja tokom koje će slavni italijanski šmeker posetiti i Beograd, spasiti Erosu brak.

Ovo pitanje podiglo se nakon vikenda koji je bio važan za Erosa Ramazzottija, ali i za njegove fanove širom sveta, naročito one fanove koji veruju u ljubav i ljubavnu bajku koju su u protekloj deceniji ispisivali on i njegova supruga Marika.

Prethodnog vikenda Eros Ramazzotti održao je tri predivna, rasprodata koncerta u romantičnom antičkom  pozorištu u Taormini.

Na veliko iznenađenje italijanske javnosti, Marika ne samo da se pojavila u Taormini već je i svoje prisustvo na koncertu svog bivšeg supruga objavila i na društvenim mrežama.

Iako su prethodno njih dvoje i zvanično objavili da je njihovom braku došao kraj, njihov odnos i podrška koju očigledno imaju jedno za drugo daju nadu da njihova ljubavna priča i dalje traje.

Turneja Vita Ce Ne već sada beleži rekordnu posećenost i neverovatno ineteresovanje publike. Nisu samo u Taormini, uprkos visokoj ceni ulaznice, bili rasprodati njegovi nastupi: sve je više koncerata na ovoj turneji na kojoj se tražila i tražiće se karta više!

Slična je situacija i u Beogradu, odakle će, nakon kratke pauze, 24.septembra krenuti i četvrti deo „Vita Ce Ne“ turneje.

Ulaznica za sedenje u Štark Areni gotovo da više nema, a prodaja ulaznica ide veoma brzo, te i ulaznica za parter ima sve manje.

Ulaznice po cenama već od 3600 RSD mogu se kupiti na svim prodajnim mestima Ticket Visiona kao i online na www.tickets.rs.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

3 Shares
Share3
Tweet
Pin
Share
Share