Dragi roditelji, ako su vaši mališani propustili da pogledaju neki od popularnih dečijih naslova iz protekle godine, evo šanse da se iskupite: Cineplex bioskopi organizuju Porodične dane od 28. januara do 6. februara

U tom periodu će na repertoaru bioskopa biti 31 naslov po specijalnoj, sniženoj ceni karte. 

Samo u bioskopima Cineplexx UŠĆE Shopping Center, Cineplexx 4D Delta City, Cineplexx BIG Beograd, mališani će imati priliku da reprizno pogledaju „Grinča“, da se podsete avantura Drakuline porodice u nastavku animacije „Hotel Transilvanija“ i brojnim drugim filmovima i to po specijalnoj ceni karte od 250 din za sve 2D projekcije i 370 din za 3D filmove.

Bioskopi Cineplexx Promenada, Niš i Kragujevac Plaza obradovaće posetioce sniženim cenama od 180 dinara za 2D i 280 dinara za 3D projekcije. 

Kako bi uživali u repriznim filmovima ili sniženim cenama ulaznicama, potrebno je da budete član Cineplexx Porodičnog film kluba, lojalti programa u kojem je članstvo besplatno za svu decu do 14. godine. Za sve starije od 14 godina, tu je Cineplexx bonus klub, čiji članovi pored snižene cene karte za filmove sa repertoara dečijeg festivala očekuje i mogućnost online kupovine ulaznica.

 

 

Tokom trajanja manifestacije, najmlađi će moći da učestvuju u kreativnim radionicama i specijalnom programu pripremljenom samo za njih.

Malac Genijalac i Obrazovni sistem Equlilbrio pripremiti sjajnu edukativnu zabavu za posetioce uz poklone za mališane.

Naravno, biće tu i mnoga druga iznenađenja.

Pored Grinča i Drakule, pogledajte junake fantastičnih filmova, koji nam se vraćaju na veliko platno: „Koko“, „Pčelica Maja“, „Neviđeni 2“, „Zec Petar“, „Ferdinand“, „Tajne avanture mačaka“, „Čarobni princ“ …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

11 Shares
Share11
Tweet
Pin
Share
Share