Kiša ponovo odlaže „Dizni Fantaziju“ Beogradske filharmonije

 

 

 

Zbog loše vremenske prognoze koja se najavljuje za subotu 7. septembar, Beogradska filharmonija po treći put odlaže „Dizni Fantaziju“ uživo.

Koncert na Ušću je prvenstveno namenjen porodicama sa decom, a kiša koja se očekuje remeti uslove za njihovu bezbednost i ugođaj.

“Izgleda da se Dizni ozbiljno zamerio dodolskom lobiju koji intenzivno radi o datumima kada zakazujemo koncert na otvorenom Beogradske filharmonije. ‘Dizni Fantazija’ je definitivno postala najpoznatiji koncert koji se nije održao. Tako da očekujemo od Svetske meteorološke organizacije, radi lakše komunikacije među nadležnim službama, da naredni uragan nazove Beogradska filharmonija”, rekao je Ivan Tasovac, direktor Beogradske filharmonije.

Muzičari Beogradske filharmonije veoma žale što vremenski uslovi uporno ne dozvoljavaju da publika uživa u pripremljenom programu kome su se svi mnogo radovali. Ali je zato očekuju već od 20. septembra na Kolarcu kada počinje nova sezona Beogradske filharmonije pod nazivom #ZapratiBetovena.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

20 Shares
Share20
Tweet
Pin
Share
Share