Danijel Krejg (50), aktuelni Džejms Bond dobio je ćerku!

Njegova supruga, oskarovka Rejčel Vajs, koja je već punih sedam godina u braku sa proslavljenim tumačem lika najpopularnijeg tajnog agenta, poznata je po tome što detalje svog privatnog života sa Krejgom čuva od očiju javnosti.

Krejg i Rejčel Vajs počeli su da se viđaju 2010 a venčali su se u junu 2011, nakon rada na filmu Dream House (Kuća iz snova).

Ona je priznala da je trudna tek u aprilu, dajući intervju za Njujork Tajms.

I Krejg i Vajsova imaju po jedno dete iz prethodnih veza: Ona ima 12-godišnjeg sina kog je dobila sa rediteljem filma Crni labud Darenom Aronofskim, dok Krejg ima 26-godišnju ćerku iz braka sa glumicom Fionom Loudon.

Još uvek nije poznato gde će popularni par podizati svoje dete. Na pitanje Stivena Kolberta, američke TV zvezde, da li će ćerka biti podizana kao Amerikanka ili kao Engleskinja, glumica je odgovorila „Mislim da će biti bilingvalna“…

Rejčel Vajs pojavila se u filmu The Favourite koji je imao premijeru prošle nedelje, na Mostri, filmskom festivalu u Veneciji.

Krejg će biti zvezda 25. nastavka franšize o Džejmsu Bondu: Trebalo je da snimanje filma počne u decembru, ali je odloženo zbog otkaza koji je reditelj Deni Bojl dao producentima filma.

Još uvek je nejasno šta je pravi razlog za Bojlov odlazak, ali su glasine da se razilazio sa Krejgom oko kastinga sve glasnije.

Spekuliše se da će 25 biti poslednji film u kom će Danijel Krejg tumačiti proslavljenog tajnog agenta 007.

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

0 Shares
Share
Tweet
Pin
Share
Share