Konačno, 31. Expo-zim, međunarodni sajam zimske sportske opreme, turizma i rekreacije, startuje u četvrtak, 1. decembra, a trajaće do nedelje, 4. decembra 2016. godine, u halama 3 i 3A Beogradskog sajma.

Ovaj reprezentativni, korisni i zabavni hepening, koji na pragu zimske sezone pomaže zaljubljenicima u zimski ugođaj da za uživanje u njegovim blagodetima budu i spremni, okuplja više od 40 izlagača, uvoznika, proizvođača, distributera i servisera zimske sportske i rekreativne opreme (skijaške, planinarske, fitnes i kamp opreme – najnovijih modela skija, sanki, snow- bordova, cipela, vezova, ski-odela, rukavica, kapa, naočara i drugih elemenata zimske sportske odeće i obuće, pa čak i ATV vozila i motornih sanki…), zastupnika vrhunskih svetskih brendova, zimskih turističkih centara i skijališta, vodećih turističkih agencija, hotela, odmarališta i promotera poznatih i popularnih turističkih destinacija i sadržaja. I vrhunskim sportistima i običnim rekreativcima biće na raspolaganju proizvođači i distributeri medicinskih preparata najrazličitijih namena, a za one koji očekuju da na Expo-zimu prodaju, razmene, repariraju ili servisiraju polovnu zimsku sportsku opremu ovo će biti prilika da ispune mnoge svoje snove.

Expo-zim i postoji da bi i profesionalci i amateri, i oni koji od zime žive i oni koji u zimi samo uživaju, dakle svi zaljubljenici u zimske, i ne samo zimske, sportove i radosti, uštedeli vreme i novac, ali i poštedeli sebe od dodatnog nerviranja u potragama za pogodnostima koje će im i ovu zimu učiniti ugodnijom, zabavnijom i lepšom.

I ne samo to. Svi kojima zimski ambijent, sportovi i turizam nešto znače, znaju da je Expo-zim već duže od tri decenije jedinstvena prilika ne samo za one koji bi da se snabdeju novom zimskom sportsko- rekreativnom opremom ili da razmene i servisiraju polovnu, već i za one koji s pravom očekuju da na ovom sajmu pronađu najpovoljnije moguće turističke aranžmane za zimu, novogodišnje i božićne praznike ili za rajski provod na brojnim domaćim i stranim skijalištima, a sve po nižim, sajamskim cenama.

Tradicija nalaže i da proizvođači odeće i sportske opreme, s najavom ili kao iznenađenje za sajamske posetioce, odobravaju ekskluzivne sajamske popuste od 10 do više od 50 odsto. Sa konkurentnim ponudama ne zaostaju ni turistički poslenici, od kojih mnogi, posebno oni u vezi sa cenama ski-pasova i drugih skijališnih usluga, svoja iznenađenja za posetioce odlažu za početak sajma, kako bi zadovoljstvo posetilaca bilo još punije. Ipak, JP Skijališta Srbije su, na primer, i znatno pre Expo- zima najavili popust za posetioce sajam od 10 odsto na ski-karte za Kopaonik, Tornik i Staru planinu.

Asocijacija “Sport za sve” Beograd, suorganizator Expo-zima, takođe će se, svojim brojnim programima i akcijama, pobrinuti da ova manifestacija bude praznik za prijatelje sporta, skijanja i zimske rekreacije, ali i za članove velikog broja klubova, saveza i udruženja iz svih zemalja regiona.

Expo-zim, dakle, svoje kapije za posetioce otvara u četvrtak, 1. decembra 2016, u 10 časova, a radno vreme ovog sajma biće svakog dana od 10 do 20 časova. Pojedinačne ulaznice koštaju 300 dinara, a parking se plaća 100 dinara po satu.

Beogradski Sajam

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

0 Shares
Share
Tweet
Pin
Share
Share