Dobro, znamo: Težak život, teško vreme, kriza, ovo, ono… Ali to nije razlog da budete snuždeni. Naprotiv: To je razlog da na svoje umorno lice parkirate osmeh. A zato je zadužen Bob BG. 

Da, verujemo da prepoznajete ovo ime. To je naš saradnik koji napiše tekst za GLE kad mu padne na pamet, a onda od urednika koji ga smara pitanjem „kad će novi tekst“ beži kao đavo od krsta.

U svakom slučaju, iako se predstavlja kao Bob BG, ne liči na Boba Rocka, a to „Bob…“ mu nije ni pravo ime! On se zove Dušan Majstorović, ali pristrasno mislimo da je duhovitiji od već pomenutog Boba iz stripa o Alanu Fordu.

Kako bilo, Bob BG nastupaće 5. aprila premijerno na novoj večeri Stand Up komedije u BitefArtCafe-u!

Svoje bogato poslovno iskustvo pretočio je u formu Stand Up komedije jer je propao u svakom poslu kojim se do sada bavio. Zato sad radi kao komičar, jer komedija je jedini posao gde ne može da propadne. Kako samkaže – ili bude smešan, ili ispadne smešan.

Njegov nastup je svojevrstan lajf-luzer koučing performans u kome on, na neposredan, iskren i originalan način upakovan u britki, brutalni humor, osvetljava probleme običnog čoveka kroz prizmu društvenih i socijalnih fenomena, i pronalazi duhovito rešenje.

Karte možete nabaviti na ulazu po ceni 250 rsd. Dobrodošli!

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

1 Shares
Share1
Tweet
Pin
Share
Share