Neko će reći da koncerti za bebe u Beogradskoj filharmoniji i nisu više neka vest. I biće u pravu: Bilo ih je već podosta, a kako sada stvari stoje, biće ih još više. 

Međutim, mi smatramo da je Filharmonijski bejbi bum nešto o čemu stalno treba pisati. Jer, ovo je vreme kada ima premalo dobrih vesti.  A dobre vesti su ono što nam treba. Dobre vesti, baš kao i muzika, mame osmeh i leče dušu.

Zbog toga ćemo nastaviti da vam prenosimo utiske sa koncerata za bebe u Beogradskoj filharmoniji.

Iza nas su februarski koncerti za bebe za koje je ponovo vladalo ogromno interesovanje. Specijalno za bebe od 0-24 meseca, orkestar je svirao Simfoniju uspavanki u pet koncertnih termina.

Bebironi su se igrali na strunjači postavljenoj ispod orkestra i uživali u zvucima klasične muzke. Najmlađi posetilac februarskih koncerata je bila medena Stela, stara mesec i po dana (na fotografiji ispod). 

Koncerti za bebe izazivaju veliku pažnju, pa se za podelu besplatnih ulaznica formira dugačak red pred zgradom institucije.

Dobre vesti za sve koji još nisu doveli svoje najmlađe na bebeće koncerte su da će cela prva nedelja aprila (od 1. do 5. aprila) biti posvećena isključivo njima.

Orkestar će prirediti čak deset koncerata, a podela ulaznica zakazana je za ponedeljak 18. mart, na blagajni Beogradske filharmonije od 10 časova (Studentski trg 11).

I za aprilski ciklus, Filharmonija će organizovati koncertne termine za koje će se primati prijave i putem imejla, najviše namenjene roditeljima koji ne žive u Beogradu.

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

0 Shares
Share
Tweet
Pin
Share
Share