Pre nepune dve nedelje potvrđena je vest koju su mnogi priželjkivali: Kultna serija „Sopranos“ dobiće svoj filmski  „nastavak“ – tačnije – prequel (film koji govori o onome šta se dešavalo PRE neke serije ili filma).

Teško je poverovati da je prošlo gotovo 12 godina otkako je kultna TV serija o italijanskoj mafiji u SAD prestala da se emituje na HBO-u.

Pre godinu dana, po kuloarima su počele da kolaju priče kako će Sopranosi dobiti svoj prequel, koji će se baviti starijom generacijom mafijaša iz Nju Džersija. A onda su glasine i potvrđene: Dejvid Čejs (scenarista serije) i Alan Tejlor (reditelj) biće zaduženi za sprovođenje ovog projekta smeštenog u 60-te godine prošlog veka.

Tejlor je inače režirao nekoliko epizoda serije, ali se onda prebacio na holivudske mega-hitove (“Thor: The Dark World” i “Terminator Genisys”).

Da vest bude bolja, Majkl Gandolfini, sin pokojnog Džejmsa Gandolfinija, igraće ulogu mladog Tonija Soprana, uz Veru Farmigu, Jona Berntala, Reja Liotu, Kori Stol, Alesandra Nivolu i Bilija Magnusena, koji će tumačiti ostale glavne uloge.

Radni naslov filma koji je sebi unapred obezbedio status blokbastera bio je „The Original Saints of Newark“, ali je juče obznanjeno da će konačan naslov na špici biti jednostavno, jedna reč: Newark. Film će početi sa prikazivanjem 25. septembra 2020, taman na vreme da uđe u takmičenje za Oskara 2021 i druge velike nagrade koje se dodeljuju u filmskoj industriji.

Sam film ljubiteljima serije će pružiti šansu da se vrate u svet savršene serije koja je imala 86 epizoda. Za one koji će se prvi put susresti sa pričom o Sopranosima, biće to prilika da odgledaju ostvarenje sa mnogo mladih holivudskih zvezda.

„Sopranosi“ su tokom emitovanja osvojili 21 nagradu Emi, kao i pet Zlatnih globusa. Kompanija Warner Bros računa da će film doneti samom brendu svojim novim nagradama.

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

0 Shares
Share
Tweet
Pin
Share
Share