Verujemo da ne postoji osoba u ovom delu planete koja nije čula za ime Hari Poter. Ako ne kroz čitanje knjiga, ono barem kroz gledanje filmova.

Svetski kulturološki fenomen koji još uvek skreće pažnju na sebe već pune dve decenije, ponovo će se naći na policama svetskih knjižara tokom oktobra i to – u tri knjige, od kojih će svaka biti poslastica za obožavatelje malog čarobnjaka iz Hogvortsa.

Pred svetskom publikom najpre će se 2. oktobra pojaviti knjiga Hari Poter: Stvorenja. Ova knjiga podeljena je u četiri celine koje beleže najvažnije momente u filmskom serijalu.

Tri nedelje kasnije, 23. oktobra na police svetskih knjižara stiže knjiga Hari Poter Popap vodič kroz Hogvorts, iz pera Metjua Reinharta. Kako se najavljuje – reč je o interaktivnom vodiču kroz svet čarobnjaštva.

Poslednja knjiga o malom čarobnjaku – odnosno njegovom filmskom životu – pod nazivom Hari Poter: Zamišljajući Hogvorts (Vodič kroz filmografiju za početnike) pojaviće se u knjižarama 30. oktobra. Ovu knjigu napisao je Brajan Majkl Stoler.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

0 Shares
Share
Tweet
Pin
Share
Share