Ljubitelj ste dobrog zvuka? Želite da vidite šta novo nude domaći proizvođači? Tražite informaciju više o trendovima u Hi-Fi industriji?

Onda će vas sigurno obradovati informacija da će se jubilarni petnaesti HI-FILES SHOW, najveći domaći sajam audio i video tehnike sa decenijskom tradicijom, održati 17. i 18. novembra u hotelu Holiday Inn u Beogradu.

Posetioci sajma imaće priliku da vide i čuju aktuelnu ponudu hi-fi i audio-video uređaja, uz veliki broj premijera audio-video noviteta za domaće tržište, a sve to u salama i sobama hotela na prvom i drugom spratu.

Veliku  atrakciju za sve ljubitelje dobrog zvuka predstavljaće pojačala i zvučnici domaćih proizvođača, koji se kao ekskluziva prodaju na svetskom tržištu.

Među brojnim izlagačima ove godine naći će se 4Audio, Auris Audio, AV Impuls, Fonos Acoustic, Sretenović Audio, Šolaja Audio, Trafomatic Audio, Vox Trade, Kii Audio Srbija   i mnogi drugi.

Sajam će 17. i 18. novembra trajati od 12 do 19 časova. Povodom jubileja biće omogućeno 500 besplatnih ulaznica, a detaljnije informacije o izlagačima i ulaznicama mogu se naći na sajtu hi-files.show

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

13 Shares
Share13
Tweet
Pin
Share
Share