Televizijska mreža CBS snima TV seriju koja će biti nastavak kultnog filma Kad jaganjci utihnu (The Silence of the Lambs)!

Ovaj TV sikvel pod naslovom „Klaris“ smešten je u 1993, što je godina nakon događaja iz filma „Kad jaganjci utihnu“. Serija „zadire duboko u neispričanu ličnu priču FBI agenta Klaris Starling (koju je igrala Džodi Foster) koja se vraća na teren kako bi otkrivala serijske ubice i seksualne predatore dok balansira u svetu visokih političkih uloga Vašingtona“.
Lik Klaris Starling je prethodno predstavljen kroz glumačka ostvarenja Džodi Foster i potom Džulijan Mur.
Njen lik ovaj put „raspisuju“ izvršni producenti Aleks Kurcman (Startrek Diskaveri) i Dženi Limet (Rejčel se udaje). Ovaj dvojac je završio rad na seriji „Čovek koji je pao na zemlju“, zasnovan na istoimenom filmu Dejvida Bouvija.
Još uvek su nepoznate dve stvari:
Pre svega ne zna se da li će se serija odvijati samo oko jednog kompleksnog slučaja, ili će se usvojiti koncept da se svake nedelje uvodi novi slučaj, nova istraga.
Osim toga, nije poznato da li će se u seriji pojaviti Dr Hanibal Lektor, mada prva istraživanja govore da bi serija odmah dobila ogroman publicitet zbog takvog poteza produkcije.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

62 Shares
Share62
Tweet
Pin
Share
Share