Ljubitelji Marvelovog filmskog sveta su dugo čekali na ovo: Sedmog marta u naše bioskope konačno stiže film u kom će glavni superheroj biti – žena!

Američka glumica Bri Larson će biti prva žena u poslednjih deset godina koja će imati glavnu ulogu u filmu„Kapetan Marvel“, pa će u potpunosti preuzeti vođenje Marvelovog filmskog univerzuma.

Ljubitelji sveta stripa uživaće u ekranizaciji priče smeštene u 1990. godinu.

Comic night događaj uz film „Kapetan Marvel“, zakazan je za četvrtak 7. mart u 20 časova uz poklone za sve posetioce! Karte su u prodaji na blagajnama bioskopa Cineplexx 4D Delta City, UŠĆE Shopping Center, BIG Beograd, Kragujevac Plaza, Niš i Cineplexx Promenada.

Priča prati Kerol Denvers na putu da postane jedan od najmoćnijih heroja u univerzumu. U trenutku kada rat između dve rase vanzemaljaca zahvati i Zemlju, Denvers i mala grupa njenih saveznika naći će se usred vrtloga sukoba.

Glavne uloge tumače: Bri Larson, Samjuel L. Džekson, Ben Mendelson, Djimon Hounsou, Li Pejs, Lašana Linč, Gema Čan, Run Temte, Algenis Perez Soto, Makena Grejs, Anet Bening, Klark Greg i Džud Lo.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

0 Shares
Share
Tweet
Pin
Share
Share