Još jedna rok grupa odlazi u penziju: Kiss!

Opet? – reći će neko, s obzirom na to da je Kiss više puta u prošlosti najavljivao i otpočinjao „finalne“ i „oproštajne“ turneje, ali ovaj put, čini se da je poslednji. Zaista.

Rok fosili koji se odavno nalaze u Kući slavnih rok-en-rola, današnjoj publici još uvek poznati više po svom izgledu nego po svojoj muzici, pojavili su se pre nekoliko dana u finalnom izdanju šou programa Amerika ima talent pesmom Detroit Rock City i najavili oproštajnu turneju!

„Sve što smo izgradili i sve što smo osvojili tokom protekle četiri decenije nikada se nikad ne bi moglo desiti bez miliona ljudi širom sveta koji su tokom tih godina punili klubove, arene i stadione“.

„Ovo će biti završna proslava za one koji su nas videli i poslednja šansa za one koji nisu. Našim obožavaocima poručujemo: Pozdravićemo se od vas na našoj završnoj turneji sa našim najvećim šou programom: Otići ćemo na isti način na koji smo došli: Bez izvinjenja, nezaustavljivo“, navedeno je u saopštenju benda.

Datumi „End of the Road World Tour“ nisu navedeni, ali se u saopštenju benda navodi da će na zvaničnom sajtu uskoro biti objavljen preliminarni raspored turneje.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

0 Shares
Share
Tweet
Pin
Share
Share