Tačno četiri godine nakon što je Srbiju potresla vest da smo ostali bez jednog od najiskrenijih i najvećih muzičkih idola, Vlade Divljana, novinske portale preplavila je vest da je svetska muzika ostala bez jednog od najvećih autora:

Pevač grupe Prodigy, Keith Flint pronađen je mrtav u svom stanu u Engleskoj. Imao je 49 godina.

Neobični umetnik velikog srca ostao je zapamćen ne samo po svojim hitovima i nekoliko nastupa na Exitu, već i po svojoj podršci koju je uputio narodu Srbije nakon katastrofalnih poplava koje su nas zadesile pre gotovo pet godina.

Telo frontmena kultnog benda policija je otkrila nakon što je hitna pomoć odgovorila na izveštaje o čoveku koji je bio bez svesti. Njegova smrt se ne tretira kao sumnjiva, saopštila je britanska policija.

Naknadno je potvrđeno da je frontmen Prodigy-ja sebi oduzeo život.

Iza Keitha ostali su hitovi poput „Smack my Bitch Up“, „Running With the Wolves“, „Wild Frontiers“, „No Good“, „Omen“, „Charlie“, „Firestarter“, „Out of Space“…

Veliki kosac nije se zaustavio na tom plenu četvrtog marta.

Nešto kasnije objavljena je informacija i da je Luke Perry glumac koji je odneo mnogo ženskih srca u našoj zemlji devedesetih godina, zbog svoje uloge Brandona u seriji Beverly Hills

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

0 Shares
Share
Tweet
Pin
Share
Share