Dragi roditelji, bate i seke, bake i deke, mnogobrojna rodbino, daje se na znanje: Počinje literarni konkurs To je bio raspust!

Za sve vas koji učite decu plemenitim veštinama čitanja i pisanja, zarad sve ljubavi koju i sami gajite prema tim veštinama, dajte da dokažemo da ima onih koji pišu i među najmlađima!

Kompanija Alcatel, u saradnji sa izdavačkom kućom Laguna namenjen svima između 7 i 18 godina. Konkurs je otvoren do 30. septembra.

Četrdeset najboljih autora radova biće nagrađeni mobilnim telefonom Alcatel 1X. Istaknuti članovi žirija Ljubivoje Ršumović, Uroš Petrović, Jelica Greganović i Zoran Penevski izabraće pobedničke radove.

Početak školske godine neki vole više, a neki manje. Ono što uglavnom obeleži septembar jeste prepričavanje dogodovština s raspusta. Naravno, jedan od prvih pismenih radova bude na temu letnjeg raspusta.

Svoje radove i podatke (ime, prezime, godina rođenja, broj telefona i mejl adresu) učesnici mogu ubaciti u specijalno dizajnirane kutije koje se nalaze u svim Delfi knjižarama.

Na dodeli nagrada 40 najboljih autora družiće se sa članovima žirija i predstavnicima kompanija Alcatel i Laguna.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

0 Shares
Share
Tweet
Pin
Share
Share