Ako se po večeri dan poznaje (a tako bi trebalo da bude kada su u pitanju srpski festivali), organizatori Lovefesta u Vrnjačkoj Banji imaju samo razloga za zadovoljstvo! Trinaesto izdanje svojim početkom garantuje da će ovo biti Lovefest za pamćenje.

Već više od decenije prvi vikend avgusta rezervisan je u kraljici našeg banjskog turizma za festival ljubavi.

Čini se da je Banjsko Jezero ove godine bilo punije nego ranije: Posetioci su želeli da vide impozantni Fire Stage, najveću ikada napravljenu binu u Srbiji i naravno da slušaju Richie Hawtina.

Jutro u Vrnjačkoj Banji dočekano je i na Energy Stage-u, gde je dominirao Seth Troxler.

Nasmejana lica ljudi govore više od reči, a ove godine program traje čak do 10h ujutru. Novi parti serijal Energy Day počinje već u 14h, dok je H2O bina otvorena od podneva.

Live bina, koja se ove godine vratila u Vrnjačku Banju, na kojoj nastupaju pop i rock gosti ove godine je bila posebno inspirativna za Bajagu i njegove Instruktore, koji su čitavih sat vremena duže od predviđenog svirali pred okupljenim fanovima.

Kapije festivala i večeras se otvaraju od 20h, a Fire bina ugostiće izvođače među kojima su Guy Gerber, Benny Rodrigues i legendarni Jamie Jones koji će zatvoriti drugi dan spektakularnim trosatnim setom.

Na Live bini posetioce čekaju Senidah, Sara Jo, Surreal, Fox, Elon, Hazze i odlično hip-hop veče.

Zvezde najvećih underground klubova K-Hand, DJ Fett Burger i Jonny Rock stižu na Energy Stage.

Z. Vulović

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

0 Shares
Share
Tweet
Pin
Share
Share