Upisala si ove godine fakultet koji si želela i vredno ga pohađaš. Model si u jednoj od najboljih modnih agencija u Srbiji, kako sve to uklapaš, a da ti ostane vremena i za ostale aktivnosti. 

– Uz dobru organizaciju uspevam da završim sve svoje obaveze na vreme, ponekad se dogodi da mi je dan prekratak da bih ispunila sve zadatke koje sam isplanirala. Ali uvek nađem malo slobodnog vremena za prijatelje i stvari koje me ispunjavaju.

Radila si modne revije kod nas i u inostranstvu. Kakva je razlika?

– Nema preterane razlike između naših i revija u inostranstvu. Svaki kreator ima poseban pečat po čemu je njegov stil zanimljiv, kako kod nas, tako i u inostranstvu

Mnogo devojaka pokušava da uđe u svet visoke mode ali ne uspevaju. Kako si se ti pronašla put? 

– Sasvim slučajno sam ušla u svet mode, tu sam se nekako pronašla, a sve ostalo ide samo od sebe.

Kada bi ljudi iz agencije tražili da smršaš npr. još pet kilograma ili da ofarbaš kosu, ili je možda skratiš, da li bi pristala?

– Ne podržavam anoreksiju i uopšte mi se ne sviđaju premršave devojke. Što se kose tiče, ne mogu sebe da zamislim sa drugom bojom kose. Ipak, mislim da je prirodna boja kose najlepša.

 

previous arrow
next arrow
PlayPause
Slider

 

Nije lako modelima (slatko sam se nasmejao) kažeš da muškarci imaju tremu da ti priđu i započnu konverzaciju.

– Hahaha. Zaista je tako, meni muškarci retko prilaze. Ne znam da li je u pitanju trema ili nešto drugo, ali je nažalost tako.

Za ove hrabre koji bi se možda i usudili gde mogu uveče da te sretnu. Kad smo već kod toga, predloži neko dobro mesto za izlazak i leti i zimi. 

– Često sam sa drugaricama na kafi u Boutique 2, ali volim i da izađem u dobru kafanu i da se proveselim uz omiljene pesme.

Radili smo fotografije na nekoliko lokacija. Pa koja ti je bila najinteresantnija? 

– Bilo je veoma interesantnih mesta, a izdvojiću slikanje na Kamenolomu i fotkanje kada sam bila u ulozi balerine na Kalemegdanu.

Izuzetno sam zadovoljan saradnjom, imaš ili ideju, želju za sledeći projekat?

– I ja sam veoma zadovoljna ovom saradnjom. Volela bih da odradimo projekat na Savi ili Dunavu u nekim dugim haljinama i neobičnim šeširima, možda i na nekom čamcu, u prelepim pejzažima Beograda.

Evo neko jednostavnije pitanje. Omiljeno jelo i piće?

– Moram da napomenem da nikada nisam bila na dijeti, obožavam da jedem i nisam mnogo probirljiva kada je hrana u pitanju. Ali eto, izdvojila bih lazanje i čašu crnog vina.

Imaš tek 19 godina, baveći se svojim poslom mnogo si proputovala i videla. Vidiš li sebe u ovom poslu i za 10 godina? 

– Uživam u ovom poslu i vidim sebe kroz deset godina još uvek u ovoj branši. Iskreno bih želela da mi se ta želja ostvari. 

Na kraju da kažem da mi je bilo zadovoljstvo razgovarati sa Vama, nadam se da ćemo i dalje ovako lepo sarađivati.

Fotografije i tekst: Dušan. B. Knežević

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

7 Shares
Share7
Tweet
Pin
Share
Share