Ostalo je samo sedam dana do koncerta Beth Hart, žene koja je zasigurno jedna od najboljih bluz i rok pevačica današnjice!

Podsetimo, legendarna Beth ponovo dolazi u glavni grad Srbije da bi u okviru proslave 25 godina duge karijere održala još jedan sjajan koncert u Hali sportova Ranko Žeravica na Novom Beogradu!

Koncert će biti održan 2. decembra 2018, a organizatori koncerta verovatno nisu mogli da smisle bolju postavu za uvod u koncert od akustične trojke u sastavu Mr.Swagger, Pera Joe i Katarina Pejak!  

Već pet godina legendarni Pera Joe i Mr Swagger nastupaju zajedno u klubovima i na velikim binama i svako pojavljivanje ovog bluz-rok dueta garantuje sjajan provod.

Mr Swagger – Nenad Zlatanović je frontman sigurno najuspešnijeg sastava na našoj bluz-rok sceni, trija Texas Flood, a njegovo akustično izdanje prikazuje drugu stranu njegove muzičke ličnosti. Pre nekoliko godina objavio je  solo album Naked Blues koji je doživeo dva izdanja. Trenutno priprema izlazak drugog albuma Texas Flood-a „Tražim ljude kao ja“, koji će biti njihov prvenac na srpskom jeziku.

Imao sam tu čast i privilegiju da sa Texas Flood i legendarnim Dragoljubom Crnčevićem nastupam pre Beth i to ću upamtiti kao jedan od najvažnijih nastupa u svojoj dosadašnjoj karijeri.“ Priseća se Nenad Zlatanović  koncerta u novembru 2017:

Beth Hart je možda najbolji vokal današnjice. Ako postoji moderna varijanta Janis, onda je to ona. Od trenutka kada je ušla kroz publiku do bine na prošlogodišnjem koncertu… sve u narednih par sati je bila kompletna magija!

Ništa manje nije uzbuđen ni Petar Miladinović – Pera Joe: „Zadovoljstvo je višestruko. Pre svega, nastupi sa Katarinom i Nešom su mi uvek dragi jer su veliki izazov i lepo iskustvo, pogotovo na velikom razglasu i pred više hiljada ljudi. Dodatni motiv je činjenica da sviramo pre Beth Hart,  koja je  izuzetna pevačica i autorka, istaknuta predstavnica nove rock generacije”.

Katarina Pejak biće lepša trećina na bini tog 2. decembra. Ova pijanistkinja, pevačica i autorka koja je pre četiri godine diplomirala na Berkliju u Bostonu.

Ona je objavila tri albuma u Srbiji: Perfume & Luck (2010), First Hand Stories (2012) i Old, New, Borrowed & Blues (2016). Nakon što je diplomirala živela je u Nešvilu i nastupala u SAD i Evropi, a početkom 2019. godine će izaći njen prvi album za renomiranu blues kuću, nemački Ruf Records, „Roads That Cross“.

Velika je čast i zadovoljstvo biti gost jednoj istinskoj rokenrol divi i to baš u ovom sastavu. Nenad Zlatanović i Pera Džo su moji prijatelji i drage kolege sa kojima sarađujem od najranijih dana svog bavljenja bluz muzikom“ kaže Katarina:

Publika može da očekuje spoj naših individualnih radova, a pošto svo troje sarađujemo vec duže vreme, biće i nekih pesama koje su poznate onima koji su posetili neki naš zajednički nastup. Nadam se da ćemo deo radosti džemovanja preneti na veliku binu, a naravno i na ljude u Hali sportova!

Katarina, Mr. Swagger i Pera Joe često nastupaju zajedno i svaki put imaju po neko iznenađenje za publiku. Sigurno je da će ovaj trio napraviti zaista dobru atmosferu u Hali sportova 2.decembra i na pravi način zagrejati publiku za fantastičnu Beth Hart!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

0 Shares
Share
Tweet
Pin
Share
Share