Nakon što je Marvel objavio da je njihov igrani film Avengers Endgame postao najprofitabilnije ostvarenje koje je nadmašilo i Avatara, iz ove kuće stiže novo iznenađenje!

Na ComiConu u San Dijegu obznanjeno je da će u narednom nastavku filmskog serijala o Toru – uloga božanstva biti poverena Natali Portman!

Dakle, posle najave da će sledeći agent 007 biti (crna) žena, i uloga moćnog božanstva koje vitla svojim svemoćnim čekićem biće poverena – nežnijem polu!

Biće tu još dosta iznenađenja!

„Infiniti Saga je završena“, rekao je šef Marvelovog studija Kevin Feidž, koji je naglasio da će Marvelov filmski univerzum ipak imati odličnu budućnost, iako više neće biti filmova o Osvetnicima.

Marvelovi filmovi prikazivaće se naravno u bioskopima, ali i na striming – platformi Disney+ koja će postati dostupna u novembru.

Ljubitelji Spajdermena, Star-lorda i Ajronmena biće uskraćeni za nove nastavke filmskih serijala njihovih omiljenih junaka, ali će zato biti prikazan najveći „lajn-ap“ filmsko-stripovskih junaka: počevši od majstora kung-fua, i besmrtnih bića.

Osim što je poznato da će Natali Portman igrati ulogu Tora, publika je oduševljeno reagovala i na najavu da će u novom filmu o lovcu na vampire – Blejdu – glavna uloga biti poverena dvostrukom oskarovcu Aliju Maheršali.

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

6 Shares
Share6
Tweet
Pin
Share
Share