Na početku Naty odgovori nam da li se plašiš da naša sredina nema dovoljno razumevanja za tvoju potrebu ovako da nam se prikažeš?

Nažalost živimo u takvoj primitivnoj sredini, zatucanog balkanskog mentaliteta gde se još uvek od žena očekuje da budu poslušne domaćice zatvorene u četiri zida, gde je kontadiktorno u skolpu sa tim da izlazu sebe javno.           

Čime se trenutno baviš, a čime bi želela da se baviš za desetak godina?

Trenutno tražim posao,a diploma komunikologa može da se okači na zid, jer se u Srbiji bez veze pošten adekvatan posao ne moze naći. Sebe vidim u nekom privatnom poslu vezanom za negu tela, ali isključivo van Srbije (smeh)              

Da li svaka tvoja tetovaža ima smislenije značenje? 

Imam četiri tetovaže: prva – glava leoparda označava ljubav prema zivotinjama (smeh); druga –je cvet kao članove ženske strane porodice; treća – i jedina vredna, predstavlja ime moje majke sa krilima jer je ona sada moj andjeo; četvrta – su stihove jedne pesme koju smo moj nekadašnji dečko i ja posvetili jedno drugom.                                        

Mnogo si putovala u poslednje vreme vidi se da znaš da uživas… 

Živim za putovanja i, iskrena da budem, posledenji dinar bih pre odvojila za to nego za neke nebitne stvari na primer za “bezobrazno” skupu firmiranu garderobu.     

 

previous arrow
next arrow
PlayPause
Slider

       

Rekla si mi jednom prilikom da bi se rado fotografisala za Playboy koji kod nas je nažalost ugašen. Pa da li bi za neki drugi domaći ilistrani magazin napravila sličnu seriju fotograija?

Kako ide dobra stara za opravdavanje svih poteza u životu – ” Jednom si mlad ,lep i zgodan – ne stidim se svog tela i rado bih se slikala za magazine dokle god to ne prevazilazi u vulgarnost.                                

Kako održavaš vitku figuru: redovan trening ili paziš šta i koliko jedeš?

Pa nije ni blizu savršena linija ali postoji period u godini kada redovno treniram i vodim računa, a kada ne treniram onda idem u duge šetnje sa psom. U suštini zdravo se hranim uz jedan porok crna čokolada i sladoled.                              

Pitanja na koje svi čitaoci žele odgovor – da li imaš dečka i gde izlaziš?

Imam dečka, a stalno mesto za izlazak nemam, uglavnom su to fancy kafići sa živom svirkom i ponekad odem na dobar rnb u nekom klubu.                   

Da li imaš neispunjenu želju za neki sledeći shooting?

Hmmm… Neispunjena želja za shooting – plaža, more, šuma, životinje… Nešto divlje i ludo.       

Omiljeno jelo, životinja, boja… omiljeno jelo, povrće? 

Bolje pitanje je šta ne volim da jedem (smeh)… Opredeljujem se za svaki vid kineske kuhinje. A od povrća su favoriti plavi patlidžan i zelena salata. Od životinja biram moju kuju Jjack russell-ku Avu, bez koje ne bih mogla da zamislim život. Obozavam sve životinje mada su mi psi najdraži.                     

Kada bi mogla da biraš gde da živiš gde bi to bilo i kako bi izgledao tvoj momak iz snova?

Odabrala bih neko mesto sa tropskom klimom (nisam ja te sreće), tako da gde god samo da je van granica Srbije. Dečko iz snova mora da voli životinje jer to znači da ima dobru dušu, da me poštuje, ceni, voli i da može da se nosi sa mojom “ludom” glavom.

Fotografije i tekst: Dušan B. Knežević

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

93 Shares
Share93
Tweet
Pin
Share
Share