Sastav Bullet For a Badman objavio je album “Busola” u izdanju Ammonite Records koji se od 6. novembra nalazi na svim digitalnim platformama.

Grupa svira instrumentalne kompozicije bazirane na, funk, afro i jazz ritmovima, kombinujući ih sa gitarskim zvukom i melodičnim duvačkim temama.

Umetnički počeci benda nalaze se pod prvobitnim nazivom Metak Za Zlikovca i u toj postavi i s tim nazivom objavili su dva albuma: “Live at Underground Studio” i “Lagos Express”.

Posle kraće kreativne pauze i promene nekoliko članova, sastav je nastavio rad sa novim nazivom Bullet For a Badman. EP “Mediterranean Leaves” objavili su 2018. (Ammonite Records) a ove godine kao rezultat rada stalne postave realizovali su album “Busola”.

Na „Busoli“ se nalaze odabrane kompozicije inspirisane različitim muzičkim pravcima i kulturama odsvirane na specifičan način, originalnim umetničkim izrazom kojim se od samog početka obraćaju publici.

Bullet for a Badman su: Ivan Simić (gitara), Milan Simić (bas gitara), Petar Milanović (bubnjevi), Dušan Petrović (bariton saksofon, flauta), Konstantin Sotirovski (truba).

Album je snimljen i miksovan u studiju „Down There Studio“, a snimanje, miks i editing uradio je Uroš Milkić.

Download/Streaming

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

0 Shares
Share
Tweet
Pin
Share
Share