Dragi roditelji u Beogradu – ne očajavajte! To što su besplatne ulaznice za „bebeće koncerte“ Beogradske filharmonije 9. i 10. januara, podeljene za manje od 20 minuta, ne treba da vas brine.

Za bebeće koncerte vladalo je veliko interesovanje još od septembra kada su organizovani po prvi put, tako da se red za preuzimanje ograničenog broja ulaznica formirao već u 7 sati.

Dobre vesti za sve koji nisu uspeli da dođu do ulaznice je da će Filharmonija organizovati novi niz koncerata 12. i 13. februara 2019. godine, a ulaznice će se preuzimati od 4. februara.

Tako su prvi filharmonijski koncerti u 2019. godini namenjeni bebama uzrasta do dve godine. Zajedno sa dirigentom Aleksandrom Kojićem, orkestar ponovo izvodi Simfoniju uspavanki u Sali Beogradske filharmonije koja se pretvara u veselu muzičku igraonicu. Na koncertima u trajanju od oko pola sata, u četiri termina, filharmoničari će uvesti bebe u čarobni svet muzike kroz najlepše dečje uspavanke na svetu, specijalno aranžirane za orkestar.

Nakon velikog uspeha prvih koncerata za bebe u septembru, Filharmonija jednom mesečno priređuje bebeće koncerte i u Galeriji Matice srpske u Novom Sadu, gde predstavlja različite muzičke sastave, svake prve subote u mesecu.  Na ovaj način, Filharmonija edukuje decu svih uzrasta jer su njeni koncerti za decu predškolskog i školskog uzrasta, jedni od najpopularnijih i najtraženijih programa.

 

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

0 Shares
Share
Tweet
Pin
Share
Share