Kao uvertiru za novi album koji će se pojaviti u toku 2019.godine, beogradski riff&roll bend THE BITE objavio je novi singl, kao i video za pesmu „Znaš“.

Pesmu „Znaš“ snimio je i producirao Ivan Srdanović u studiju „King Oliver“ a naći će se na novom albumu benda The Bite. Bend kaže da je većina pesama za ovo izdanje spremna i da snimanje planiraju za mart i april, kao i da će slušaoci moći da očekuju stilski raznovrstan album na kojem će se nekoliko „rokenrol podžanrova“ uklopiti u jednu lepu priču.

Video ostvarenje za pesmu snimio je i montirao Bojan Stevanović (Kan i Lingus studio) a delovi videa snimljeni su i u studiju Mašina 23.

Ova pesma zapravo ima dva lica. Jedno njeno lice kaže: da, jaka sam i mogu sve sama, ti ne moraš da brineš, kada nisi dobro, tu sam za tebe. A ovo drugo lice vrišti: ok, mogu sama ali moram li i zašto si onda ti tu?“ kaže pevačica Ljiljana Zdravković i dodaje: „Sami odaberite koji ugao vama više odgovara, iako smo mi za spot odabrali ovaj drugi…

Pre početka snimanja albuma, bend će početkom marta objaviti još jedan singl, „We Used To Dance“, a u planu za proleće i leto su i koncertne aktivnosti. 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

0 Shares
Share
Tweet
Pin
Share
Share